Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В мене, плов, вчорашній. Сьогодні, ще навіть не спав. Всю ніч "крутив колесами землю".
Заїзжав на паркінг, наїхав на кусок труби - "роззув" три колеса на прицепі.
Жду сервіс...
IMG_20211214_203722.jpg
:beee:
Ну ладно)))Я більш не буду)))Сьогодні?

Совісті хоть би в когось?
Дехто на роботі?

ой. как не хочется идти на улицу, слякоть, но надо из Розетки забрать огоньки, которые создадут настроение, если поместить их в бутылку или банку
В нас то міте,то вітер що з ніг збиває.Ужас.
Сьогодні в магазі бачила чувака з накачаними губами?мамачкі це щось))?я реготала на весь магазин?Я ще до жінок не можу звикнути,а тут мужик ?

в канун Рождества Андреа сделает 27-ю инъекцию в губы. А потом у нее попросту грандиозные планы. Девушка готовится к пластическим операциям на подбородке, скулах и челюсти, чтобы походить на популярные в мире куклы Bratz.
  • Photo by Andrea Ivanova on December 04, 2021. May be an image of one or more people.

Останнє редагування:
ой. как не хочется идти на улицу, слякоть, но надо из Розетки забрать огоньки, которые создадут настроение, если поместить их в бутылку или банку

в канун Рождества Андреа сделает 27-ю инъекцию в губы. А потом у нее попросту грандиозные планы. Девушка готовится к пластическим операциям на подбородке, скулах и челюсти, чтобы походить на популярные в мире куклы Bratz.
  • Photo by Andrea Ivanova on December 04, 2021. May be an image of one or more people.
Там ложка влізе???

Покажеш огоньки)))?Я тож хочу якісь.
Там ложка влізе???
Піпєтка)))????

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі