Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я в вівторок з лікарні в бахілах прийшла додому????
Нуууу,я тож коє шо прикупила)))Ще одну річ знайду і все)))?Я закінчую тобі подаруночок ?
? А своїми руцями?Нуууу,я тож коє шо прикупила)))Ще одну річ знайду і все)))?
Ти за мене так переживаєш)))А ж дивно.Я тобі так скажу,надіюсь ти мене почуєш.Одинокі не потрібні,а з дітьми тим паче)))Так що ,якщо моє то буде зі мною.А ні то ні.Я ніколи в черзі за хером не стояла.Це так тобі для інформації.Людина повинна бути моєю от і до.А не бігати як заєць по полю.Правильно робить
Обнімиш мене?Господи,яке ти дурне.Мені тебе в якійсь мірі навіть шкода.
Ну скажи)) Ти і руцями вмієш)))Це я про себе))?Не моє руцями)))?
Свобода,йди по гуляй.Обнімиш мене?
Вмію,але часу нуль.Почала книжку читати,так нема коли?Чого в сутках тільки 24 години)Треба більше)))Ну скажи)) Ти і руцями вмієш)))
Мені вже теж мало)))Чого в сутках тільки 24 години)Треба більше)))
І мені?Мені вже теж мало)))
Це капєць якийсь ? Я нічого не встигаю...І мені?
??????????????Я в вівторок з лікарні в бахілах прийшла додому????
І ні одна с... мені не сказала ???????????????????
Ну да сутками на форумі...ше ці діти??І мені?
Тю,у нас ходять в цих чохлах для взуття,піди розбери чи то чохол чи бахіли)))?йде собі,та хай йде))І ні одна с... мені не сказала ?????
В ігнор тебе на день і щипну - оставлю дизлайк, бо надто серьёзна до самцівСвобода,йди по гуляй.
Вмію,але часу нуль.Почала книжку читати,так нема коли?Чого в сутках тільки 24 години)Треба більше)))

От дурне, оно ж в пам'яті оте Новорічне настроєні' є
Попробуй.Підеш в ігнор назавжди.В ігнор тебе на день і щипну - оставлю дизлайк, бо надто серьёзна до самців
От дурне, оно ж в пам'яті оте Новорічне настроєні' є
Мала не пиши так, бо возбуждаюсьПопробуй.Підеш в ігнор назавжди.