Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ох..."цікавий" персонаж...я вже декілька днів за ним спостерігаюВ мене зараз закипить мозг.Угомоніть хтось того кіборга)))?

Він ти може і цікавий,но нащо так гнать?Це просто кабздик.Ох...цікавий персонаж...я вже декілька днів за ним спостерігаю![]()
Він теми клепає зранкуВін ти може і цікавий,но нащо так гнать?Це просто кабздик.

Я ще й скарги повідправляла,це вже звізд€ц?Dusha, пішла дизлайки ставить)))?????????Це просто кошмар)))Бачила чудних,но таких ще не бачила. Kiborg @ Drakula )))?????
ну прорвало человека, может с утра пообщаться не с кем, как те пенсионеры, которым скучно с утра и надо кого-то достать в общественных местах, чтоб день было о чем говорить...Dusha, пішла дизлайки ставить)))?????????Це просто кошмар)))Бачила чудних,но таких ще не бачила. Kiborg @ Drakula )))?????

Да його уже третій день "рве"?ну прорвало человека, может с утра пообщаться не с кем, как те пенсионеры, которым скучно с утра и надо кого-о достать в общественных местах, чтоб день было о чем говорить...
Привєт байстрюк)))??Драсте бездельники![]()
Байстрюк это крутоДа його уже третій день "рве"?
Привєт байстрюк)))??
Ага,за копійку порвало конкретно...ну бл@,є ж якась межа...ну прорвало человека, может с утра пообщаться не с кем, как те пенсионеры, которым скучно с утра и надо кого-о достать в общественных местах, чтоб день было о чем говорить...
Ну ладно,рижик)))?Байстрюк это круто![]()
Золотце?Ну ладно,рижик)))?
Ну не переігруй?Золотце)))Це ж придумає?Золотце?
Дєньгі уходять)))?Добрий ранок всім?
Шо тут робиться? Чого будили??