Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?
Fox ep tvoy , розбивай і дуй по чебурек))))
Наїлись ?Fox ep tvoy по Мілку???

ЛивеньДождик идёт
Він обіцяв? А мужик сказав - мужик зробив ?Наїлись ?
Дати серветку повтиратись ? ???
І не треба три рази на день повторювати)?Він обіцяв? А мужик сказав - мужик зробив ?
Я нагадаю і частіше ?І не треба три рази на день повторювати)?
Він обіцяв?

... Наївна ))) Нічому вас життя не вчить ???Дивись щоб ше ви йому "должнЫ" не булиА мужик сказав - мужик зробив ?

Верни. 14 дней есть.Блін,заказала одіяло на розетці,з наповнювачем овеча шерсть.Як воно воняє старим бараном?Принесла додому,розгорнула прям капец як воняє.Шо дєлать?Хімчистка не поможе?
Будеш сміятися,коли я буту лопати Мілку? здорову?Наїлись ?
Дати серветку повтиратись ? ???
??? Ну на крайній передам Душенці Мілку))) Нема біди))) Зате буду знати ху із ху?... Наївна ))) Нічому вас життя не вчить ???
Дивись щоб ше ви йому "должнЫ" не були![]()
Блін,не так просто.Це акційний товар.Зв'язалась,сказали якщо після провітрювання також буде запах,то принести на точку видачі, замінять.Побачу.Ще є час.Верни. 14 дней есть.
Я не їм шоколадБудеш сміятися,коли я буту лопати Мілку? здорову?

... от чебурек це інша зовсім справа )))Чебурек мій ?Я не їм шоколад... от чебурек це інша зовсім справа )))
Фото твого чебурека пжл ? ? ?Чебурек мій ?
бл, а я тебе хвалила?Фото твого чебурека пжл ? ? ?
бл, а я тебе хвалила?

Хто там що тобі ще обіцяв????? Ну на крайній передам Душенці Мілку))) Нема біди))) Зате буду знати ху із ху?
Выветривай, чё скачать...Блін,не так просто.Це акційний товар.Зв'язалась,сказали якщо після провітрювання також буде запах,то принести на точку видачі, замінять.Побачу.Ще є час.