Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
против меня...

кто?
Бо блін тебе не туди десь понесло. Тобто мені, щоб отримати симпатичні шкіряні ботіночки треба було власноруч захерячити телятко, зняти шкуру, вичинити і пошити взуття? Чи ціле літо ловити кротів на шубку? Так виходить?

Бо блін тебе не туди десь понесло. Тобто мені, щоб отримати симпатичні шкіряні ботіночки треба було власноруч захерячити телятко, зняти шкуру, вичинити і пошити взуття? Чи ціле літо ловити кротів на шубку? Так виходить?
не так... и меня не несло... просто меня убивает позиция когда чел который ест мясо скоса смотрит на того кто условно говоря кролика стукнул по башке

не так... и меня не несло... просто меня убивает позиция когда чел который ест мясо скоса смотрит на того кто условно говоря кролика стукнул по башке
Так я и не говорил, что скоса на них смотрю, это же их работа)

Так хто ж скоса дивиться? Я теж їм м'ясо і рибу, ношу шкіру і хутро і не вважаю, що вбивати тварин погано. Нехай пробачать мене всі зоозахисники))) Але сама я цього не зроблю, та й потреби такої зовсім немає.

Я на самом деле поспешил с выводами, не узнал твою позицию)
я крольчатину например не ем... на моей совести пару десятков кроликов... и последний раз был очень не удачный... после этого перестал есть...

я крольчатину например не ем... на моей совести пару десятков кроликов... и последний раз был очень не удачный... после этого перестал есть...
Ми з Душенькою зовсім інших кроликів обговорювали? А ви розвели тут... Ех...

Я тоже крольчатину не ем(и не пробовал даже), да и курицу/говядину максимум раза 2 в неделю)
Ми з Душенькою зовсім інших кроликів обговорювали? А ви розвели тут... Ех...
Так а каких?)

Screenshot_2021-11-29-00-52-05-085_com.android.chrome.webp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі