Шарлотта
Перевірений
- Дописи
- 23206
- Рішення
- 5
- Реакції
- 60941
- Бали
- 5545
Шарлотта не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Угу))) Вже голову ломаю?В мене теж випускниця?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Угу))) Вже голову ломаю?В мене теж випускниця?
Чого?Угу))) Вже голову ломаю?
Блін, та альбом, випуск, вступ... Я і так вже сива, а тут вообще пі#дєц має бути ??? І як це все витягнути????
Так старалась,що аж і влюбилась в свою роботу)))?В мене була зустріч випускників,я як розказала чим займаюсь,у багатьох була німа реакція.Не вірили)))?І таки розумничка ?
Я десь теж надумаю))) Нехай мала школу закінчить цього року?
Ми плаття вже пошили?Блін, та альбом, випуск, вступ... Я і так вже сива, а тут вообще пі#дєц має бути ??? І як це все витягнути????
Ще ніхто нічого не рухається. Та плаття купимо, то фігня. Моя коза мала вирішила перукарем стати і все... Не перепреш? А я так довго її в мед готувала... Але, то таке. Як вирішила, так хай і робить)Ми плаття вже пошили?
На свята скупляю "приданне" у вигляді подарунків.
На випускний здаємо по 300 грн./місяць.
Чого у вас там все складно?
Може й собі доказати,що я зможу перебороти страх перед тістом??Так старалась,що аж і влюбилась в свою роботу)))?В мене була зустріч випускників,я як розказала чим займаюсь,у багатьох була німа реакція.Не вірили)))?
А чого його боятися??Може й собі доказати,що я зможу перебороти страх перед тістом??
А моя в Богомольця мріє?Ще ніхто нічого не рухається. Та плаття купимо, то фігня. Моя коза мала вирішила перукарем стати і все... Не перепреш? А я так довго її в мед готувала... Але, то таке. Як вирішила, так хай і робить)
Ох...я і тісто...це ?А чого його боятися??
Круто? Нехай пробує ?А моя в Богомольця мріє?
Будь хто зможе.Я переконалась.Якщо дуже захотіти)?Один раз не получиться,на слідуючий обов'язково вийде.Я свого часу стільки всього передивилась в інеті,очі вилазили.Може й собі доказати,що я зможу перебороти страх перед тістом??
Чесно,я не готова до мед.В нас взагалі в родині медиків нема.Круто? Нехай пробує ?
А я буду завжди з гарною зачіскою?
Будуть ? Головне, щоб дитячі мрії збувалися?Чесно,я не готова до мед.В нас взагалі в родині медиків нема.
Тю,то в тебе 9 клас закінчує чи 11?Шось я не зрозуміла??Будуть ? Головне, щоб дитячі мрії збувалися?
Угумс... Я ж писала, моїй 15)))Тю,то в тебе 9 клас закінчує?
Тому й перепитала,бо згадала,що 15 років.Угумс... Я ж писала, моїй 15)))
Не хоче в 11???
Але я вже змирилася))) Нехай робить як хоче ? Я он третю вищу в 36 отримала і нічого?Тому й перепитала,бо згадала,що 15 років.
Ох...підлітки...вірю...проходили?Угумс... Я ж писала, моїй 15)))
Не хоче в 11???
Всмислі третю??Але я вже змирилася))) Нехай робить як хоче ? Я он третю вищу в 36 отримала і нічого?
В прямому? Я тут з трьома вищими освітами???Всмислі третю??
Молодець?В прямому? Я тут з трьома вищими освітами???