DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну добре....починай перша???А я дєрзка ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну добре....починай перша???А я дєрзка ?
А ти вже чого?)Два дні літала тут,а сьогодні що пальне закінчилось?))))?Значить маємо два веселих паровозика ?
Вона ще вчора хандрилаА ти вже чого?)Два дні літала тут,а сьогодні що пальне закінчилось?))))?
Капец якийсь з вами.?Вона ще вчора хандрила
А ти вже чого?)Два дні літала тут,а сьогодні що пальне закінчилось?))))?
Я літаю?Вона ще вчора хандрила
?????Я літаю?
Просто вийо???
Добре що ти вийо.....Я літаю?
Просто вийо???
А ти чого??Добре що ти вийо.....
Буду за двох??
ТатуКапец.Який ужас)))?
Я то хочу точно таку як на аві,але ще є роздуми щоб зробити кольорову.Але я така боягузка???.В моєї куми,сестра робила собі різні тату,то майстра вроді як хвалить.Незнаю,ще вагаюсь.
Та вже все норм.....А ти чого??
Я уже з місцем давно визначилась,шукала варіанти,і знайшла.Тату. Тільки в місці де побачи ти і твій храпун.. В інших місцях це безглуздо.
Тату замість справжніх бровей ще якось стерпіти можно... Якщо молода і глупа дівка до 25 зробила собі клеймо, то теж.... Всіх решта в ігнор. Дівки не страдайте єрундою.ПЕПА✨, а я таки зроблю тату ? От візьму і подарую собі на ДН)))
Я в 30 зробила.....шо робити?Тату замість справжніх бровей ще якось стерпіти можно... Якщо молода і глупа дівка до 25 зробила собі клеймо, то теж.... Всіх решта в ігнор. Дівки не страдайте єрундою.
Де картинка Валіко)))?Я передумала)))?Тату замість справжніх бровей ще якось стерпіти можно... Якщо молода і глупа дівка до 25 зробила собі клеймо, то теж.... Всіх решта в ігнор. Дівки не страдайте єрундою.
Мені в душі 16, малолєтка вообще))) Так що можна і лупанути татушку ?Тату замість справжніх бровей ще якось стерпіти можно... Якщо молода і глупа дівка до 25 зробила собі клеймо, то теж.... Всіх решта в ігнор. Дівки не страдайте єрундою.
Работаешь?Доброго...... времени суток!
неа, после суток дома,поставила стирку, а и рульку в духовку я смотрю мы сейчас 8000 возьмемРаботаешь?
Візьмемо ?неа, после суток дома,поставила стирку, а и рульку в духовку я смотрю мы сейчас 8000 возьмем