ПЕПА 🇺🇦
✩ V I P ✩
- Дописи
- 44008
- Рішення
- 6
- Реакції
- 104742
- Бали
- 9695
ПЕПА 🇺🇦 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Нічого.Буде гарно.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Нічого.Буде гарно.

Я тоже когда то так думала . Набила на пояснице ..) Когда то вышла к зеркалу в колготах ,и спалилась )))) Потом на шее сделала ,и уже пофигу кто что думает )Колись батькам сказала що хочу ?тату)))?
Тато промовчав,а мама сказала тільки якщо на лобі?? А так на нозі думаю не замітять.
??
Нє,ну поясниця,шия і все інше я не розглядаю.Хочу щось маленьке,не примітне.А не розмалюватись що картина)))?Всем добра)) Сегодня решила себя порадовать . Пошла взяла пивка и мидии ... Как давно не отдыхала так... Удивляюсь как мало надо человеку для счастья
Я тоже когда то так думала . Набила на пояснице ..) Когда то вышла к зеркалу в колготах ,и спалилась )))) Потом на шее сделала ,и уже пофигу кто что думает )
Я люблю тату) Ну подхожу к этому с умом)Нє,ну поясниця,шия і все інше я не розглядаю.Хочу щось маленьке,не примітне.А не розмалюватись що картина)))?
Прикольно,але не моє.Я таке не зробила б.Я люблю тату) Ну подхожу к этому с умом)![]()
Ну уже есть мысль сделать что то красивое и по более )
Тату ,это каждому индивидуально )Прикольно,але не моє.Я таке не зробила б.
Мені подобається на комусь.Є справді гарні.Але себе я не готова красити.Як на мене,не дуже по жіночому бути розмальованою що мужик)))?Можна десь одну,маленьку,не більше.Але це моя думка.Зараз жінки по круче мужиків ходять розмальовані.Ужас)))?Тату ,это каждому индивидуально )
Что да ,то да .Как бы не любила тату . Руки ,ноги ,это нет ,это не для меня .Особенно когда спереди на ляшках делают . Ну это тоже чисто моё мнение))Мені подобається на комусь.Є справді гарні.Але себе я не готова красити.Як на мене,не дуже по жіночому бути розмальованою що мужик)))?Можна десь одну,маленьку,не більше.Але це моя думка.Зараз жінки по круче мужиків ходять розмальовані.Ужас)))?
?????він напевно просто по курити в ліжку хотів)))?
?????Добрый день ?????
А якраз баблішка назбираю, бо хочу велике тату ?Так довго ще)))?Я хочу на новий рік.Ну максимум після Різдва.До днюхи разів 15 передумаю.?
Я помню,ти варіанти показувала.?А якраз баблішка назбираю, бо хочу велике тату ?
Ага) Дуже хочу?Я помню,ти варіанти показувала.?
Все таки кольорову хочеш?
Оооох)))?Робіть.Всі робіть)))?Ага) Дуже хочу?