Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Prostomariia, :rolleyes: бачила що на столі у Пепи?. :punish: Вчись. всі рівненьки смачненьки. Спитай ії як вона їх так закручує, що вони таки гарні :rolleyes:. А ж слюна пішла - задивився? :D

Сьогодні зібралась черга до сімейного лікаря. Сидимо майже 2 години .
Прибігає якись молодий та кручений і одразу до дверей лікаря .з розгону. Хотілось йому підножку підставить . Всі вже втомленні аж сичать .
Ну в останню хвилину передумала . Кажу "а ну стоять " .
" А я без очереди , я звонил, у меня вот подозрение на ковид." Тиче всім бумагу межи очі. Ну ,добре ,йди .
Продовжує "что не верите , вот документ . И я без очереди пойду. " Всі і далі мовчать ,аж з надвору заходить хтось із черги і до нього " Вам треба терміново ,що без черги ?"

" Аааа, я тут от всех уже отбился , вот моя бумага ,у меня подозрение на ковид"
Кажу " Хлопче у вас не подозрєніє , а точно ковід " ."Ааааа.." І тут слава Богу його позвали .

Сьогодні зібралась черга до сімейного лікаря. Сидимо майже 2 години .
Прибігає якись молодий та кручений і одразу до дверей лікаря .з розгону. Хотілось йому підножку підставить . Всі вже втомленні аж сичать .
Ну в останню хвилину передумала . Кажу "а ну стоять " .
" А я без очереди , я звонил, у меня вот подозрение на ковид." Тиче всім бумагу межи очі. Ну ,добре ,йди .
Продовжує "что не верите , вот документ . И я без очереди пойду. " Всі і далі мовчать ,аж з надвору заходить хтось із черги і до нього " Вам треба терміново ,що без черги ?"

" Аааа, я тут от всех уже отбился , вот моя бумага ,у меня подозрение на ковид"
Кажу " Хлопче у вас не подозрєніє , а точно ковід " ."Ааааа.." І тут слава Богу його позвали .
Зараз ходить в лікарні одне задоволення)))Я такого кошмару ще не бачила.Затопчуть,і не спитають як звати)))?

голосование до 11 числа!)
09106.gif
іду табличку поставлю)))?

Блін,ну це уже розкатане тісто кружечки видушені і фарш розложений?я тільки кручу)))
MilaS ось нехай подзвонить і зробе твій номер фінансовим в монобанку,щоб ти могла вирішити питання.IMG_20211109_211145.jpg

Останнє редагування:
Блін,ну це уже розкатане тісто кружечки видушені і фарш розложений?я тільки кручу)))
MilaS ось нехай подзвонить і зробе твій номер фінансовим в монобанку,щоб ти могла вирішити питання.IMG_20211109_211145.webp
спасибо, но у меня мой привязан к моей моно, а на второй номер можно в одном телефоне установить приложение еще?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі