Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
? ЗвісноЯ не поняла)))?Я завжди гарна)))Навіть з ранку)???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
? ЗвісноЯ не поняла)))?Я завжди гарна)))Навіть з ранку)???
Як справи?)))?Всем здрасьте!!!![]()
Малой снова заболел, третий больничный подряд?А так всё нормик! Вы тут как?Як справи?)))?
Стабільно)))?Малой снова заболел, третий больничный подряд?А так всё нормик! Вы тут как?
Господи, а цей все видивляєтьсяКрасива і плечи кістляві, не накачані роботою . Видно, що панянкаяка картоплю не сапала і моркву не копала.
вчись,бо вже не дівка, а жінка
![]()
Ага,мускули шукає,біцепси що ще там)))???Господи, а цей все видивляється
Девиз темы!???Всем здрасьте!!!![]()
Дурко, шо ти хочешАга,мускули шукає,біцепси що ще там)))???
Я сама уже половину вклала)))?Ледь дихаю)))?Так захотілось,що капец)))Дурко, шо ти хочеш
Тепер хочу піцу?
Піду собі робити ....совісті в вас не має....шо не зайдеш,?їдять....Я сама уже половину вклала)))?Ледь дихаю)))?Так захотілось,що капец)))
В мене ж коли нема настрою,і кого по ганяти я починаю куховарити)))?Піду собі робити ....совісті в вас не має....шо не зайдеш,?їдять....
І капусту хочу.....зараза?В мене ж коли нема настрою,і кого по ганяти я починаю куховарити)))?
Я як позвонила до мами спитати як капусту квасити,мама сказала що зараз дощ піде)))?В нас дощ почався)))???Но капусту я заквасила,причому в ручну по кришила)))Оце мене пробило)
Можу дать рецепт)???І капусту хочу.....зараза?
Кидай в ВайберМожу дать рецепт)???
Я уже знаю)))?
?Ну і навіщо це мені коли я на роботіЯ сама уже половину вклала)))?Ледь дихаю)))?Так захотілось,що капец)))
Прийдеш до дому і зробиш)))?Це ж швидко робиться)))??Ну і навіщо це мені коли я на роботі
Щоб черв'ячок тебе там їв????Ну і навіщо це мені коли я на роботі
Шо знову там голодна сидиш??Ну і навіщо це мені коли я на роботі