Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да норм)))Рука трохи болить.А так норм.Бачила б ти як мене трясло,як кололи???Оце боягузка)))Я вообще уколи боюсь)))
Що кололи? Файзер?Да норм)))Рука трохи болить.А так норм.Бачила б ти як мене трясло,як кололи???Оце боягузка)))Я вообще уколи боюсь)))
Угу.Що кололи? Файзер?
Типы думали бооооже отето вакцинироватся хочет ?Да норм)))Рука трохи болить.А так норм.Бачила б ти як мене трясло,як кололи???Оце боягузка)))Я вообще уколи боюсь)))
?Типы думали бооооже отето вакцинироватся хочет ?
Зато теперь можешь с ноги двери в торговых центрах открывать ?
Якби мені не треба було їхати до батьків,я б не прививалась)))?Зато теперь можешь с ноги двери в торговых центрах открывать ?
Успокаивай себя ?Якби мені не треба було їхати до батьків,я б не прививалась)))?

ЖиваЯкби мені не треба було їхати до батьків,я б не прививалась)))?

Я тобі зараз язик вкорочу)))Що значить жива?))))?Жива. Вколола собі вірус?. Якщо за тиждень виживеш, тоді все добре буде
![]()
Лимон с чаєм попий... Апельсинів наїшся...допомагай своєму імунітету справитись з тією речовиноюЯ тобі зараз язик вкорочу)))Що значить жива?))))?
. Чорнобривочка
Убери цей смайлЛимон с чаєм попий... Апельсинів наїшся...допомагай своєму імунітету справитись з тією речовиною. Чорнобривочка
![]()
)))
Та все буде добре! Я ж жива)))Убери цей смайл)))
![]()
Вообще ніяких наслідків.Температуру міряю,вітамін С п'ю)))Всьо гуд.?Та все буде добре! Я ж жива)))
Мені трохи руку тягнуло і хотілося пожмакати чиюсь попку?Вообще ніяких наслідків.Температуру міряю,вітамін С п'ю)))Всьо гуд.?
ДобреУбери цей смайл)))
![]()
, тому наразі спостерігаю за щепленними
.
, якщо стане погано- почнуть відпадати волосся чи зуби, попа збільшиться чи ціцьки обвисать почнуть - пиши, щоб я знав, добре Ти за це переживаєш??????ціцьки обвисать почнуть
Ну у чоловіків інше може обвиснутиТи за це переживаєш??????
, і що тоді буде