- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Але ж бісить це моделювання ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Але ж бісить це моделювання ?

Сховай язик?
? ? ?Да я така.Напали тут зарази на чоловіків.)))?Совісті в їх нема.
90 грн.180 гр.Почём?![]()
Він хвастається...чого ти ....оцінюйСховай язик?
Мене??В кінці я його задушу??????
?Він хвастається...чого ти ....оцінюй
Не тебе .....ти ж моделюєш....Мене??
А кого задусиш?Не тебе .....ти ж моделюєш....
Думаю, що плани на істеричного заробітчанинаА кого задусиш?
Хочу почути то з уст DIVULYAДумаю, що плани на істеричного заробітчанина
Потім з цим питанням розберемосьВін хвастається...чого ти ....оцінюй
НіА з моїх не так звучить?![]()
Ну і пішла від вас!
Чоловіка,умовно....який бідний,нещасний....зараз він порахує все,що на мене витратив....я скажу,добре,молодець,піду зароблю і все йому віддам,ще доплачу....за свою ядовитість і вредність,чоловік же терпів мене ....і з спокійною душею буду радіти що спекалась такого лиха...А кого задусиш?
Аааааа. ПонявЧоловіка,умовно....який бідний,нещасний....зараз він порахує все,що на мене витратив....я скажу,добре,молодець,піду зароблю і все йому віддам,ще доплачу....за свою ядовитість і вредність,чоловік же терпів мене ....і з спокійною душею буду радіти що спекалась такого лиха...
То шо ти казав я зранку роблю там?Аааааа. Поняв
Ще доплачувати треба було)))? Капец.От де собака зарита.Чоловіка,умовно....який бідний,нещасний....зараз він порахує все,що на мене витратив....я скажу,добре,молодець,піду зароблю і все йому віддам,ще доплачу....за свою ядовитість і вредність,чоловік же терпів мене ....і з спокійною душею буду радіти що спекалась такого лиха...
Цикаєш. А шо?То шо ти казав я зранку роблю там?