Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Та я шурупаю норм,у меня 10 по украинскому и бабушка в Черкассах,так что тихонечко мне тут :rolleyes:
Нє,ну бабуля в Черкасах це багато про що говорить)))В мене теж є родичі там,їхня українська мова дуже гарна, суржик))?
Свято пишеться без апострофа ?
Всьо, я тікаю))
Біжи, Вань і чим далі тим краще.

В слове мама три ошибки.

Нє,ну бабуля в Черкасах це багато про що говорить)))В мене теж є родичі там,їхня українська мова дуже гарна, суржик))?
Я с сеструхой как разговариваю то всегда говорю прикрути децибелы ? Мало того что тараторит так ещё и орет в ту трубку? хрен че поймёшь?

Я с сеструхой как разговариваю то всегда говорю прикрути децибелы ? Мало того что тараторит так ещё и орет в ту трубку? хрен че поймёшь?
У мене двоюрідний брат зі Шполи,а жінку взяв з Закарпаття,причому такого глухого?З нею ніхто по телефону не говорить бо там капец?

Шо тут у вас?

ПЕПА✨, ня тобі рецептік)))
IMG_20211004_211544.webp

У мене двоюрідний брат зі Шполи,а жінку взяв з Закарпаття,причому такого глухого?З нею ніхто по телефону не говорить бо там капец?
Я пару раз с такими пересекался,так я их боюсь :rolleyes: мне кажется они на меня наезжают и я нервничать начинаю?

Я пару раз с такими пересекался,так я их боюсь :rolleyes: мне кажется они на меня наезжают и я нервничать начинаю?
Насправді в неї цікавий говір,але коли він змішався,це жесть?там переводчик плаче ?
Бобёр зразу питай, купуємо, чи продаємо. Якщо купуємо, то 3, якщо продаємо, то 5.
Ти ще тут?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі