- Дописи
- 12210
- Реакції
- 29757
- Бали
- 3765
Morfius не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Файна така дупка ?Правильно,хай на жoпy дивляться??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Файна така дупка ?Правильно,хай на жoпy дивляться??????
Як мило "складні дітки"?Йой, ну я образно, в плані складні дітки, я ж розумію відмінність, блін.
нет я пишу исходя из предыдущих текстов. субьективно.В смысле? Раз педагог, то сразу гадина? Нормально...
Йой бляха муха, давай не будемо розвивати тему, я теж працюю в школіЯк мило "складні дітки"?
Я написала, як вони називаються.
Та в рот ноги им с ихним майфуном.Надо было сказать, потому что хочешь тринадцатый?
12-й уже старый?
Не бляхаймухай мені тут?Йой бляха муха, давай не будемо розвивати тему, я теж працюю в школі
Попрошайка
А что это?Та в рот ноги им с ихним майфуном.
Юзал - гуано не хочу.
Жду предложения по Катерпиллерам.
Готов
ну, может хорошо, что люди собрались с понятиями про здоровый образ жизни... на работе. )Лёвушка, привеет! Я же вчера писала, выпить там не с кем. Стукачи одни, за исключением трудовиков, реабилитологов и физруков, но их мало, человек 15
Облизуйся??Файна така дупка ?
Сколько ж тебе нужно ?Лёвушка, привеет! Я же вчера писала, выпить там не с кем. Стукачи одни, за исключением трудовиков, реабилитологов и физруков, но их мало, человек 15
То перед чем майфун на ***** садится )))А что это?
Не бляхаймухай мені тут?
Ти ба, як розійшовся. І я працюю не в школі. Хоча, як на мене, там ще суладніше.
ну всьо, мир. Не злись, я дуже поважаю твою роботу, як і роботу решти педагогів
ви направду круті, в таких умовах, даєте раду