- Дописи
- 15044
- Рішення
- 1
- Реакції
- 24576
- Бали
- 5690
0pus не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ты,вообще-то?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ты,вообще-то?

Привет,мексиканецКанєшноЯ вийшов із запоя. Завтра вже на роботу
![]()
Я же говорю....иди блевать чтоб никто не видел?Ты же вроде культурный?
Дратуті.Привет,мексиканец
Побічний ефект від таблеток.Я же говорю....иди блевать чтоб никто не видел?Ты же вроде культурный?
Вроде.Я же говорю....иди блевать чтоб никто не видел?Ты же вроде культурный?
Как свадьба?Дратуті.
Я)Да?А кто недавно писал,,я тебя люблю,,?
О ....что-то новое?....продолжайВроде.
Отлічно. Міжнародний скандал не спровокував. Гості були довольні. Виносив мозок всьому що шевелиться, а що не шевелилося - шевелив і виносив мозок зновуКак свадьба?
Прям ,,шевелун,, якийсь?Отлічно. Міжнародний скандал не спровокував. Гості були довольні. Виносив мозок всьому що шевелиться, а що не шевелилося - шевелив і виносив мозок знову![]()
Зав'язувати б ви бухать мальчики?По написуєте херні,а народ то вірить???????Плани строїть)))
Ну а чо. треба ж було якось веселитисяПрям ,,шевелун,, якийсь?
Я даже знаю где..)Я там где-то видел просто хвост, без белья
ТАк мене тут взагалі позавчора до тебе сватали. А ти так і не зявилася. Обідка. Знов наобіцяли і кинулиЗав'язувати б ви бухать мальчики?По написуєте херні,а народ то вірить???????Плани строїть)))
Давно не слышал таких слов в свой адрес)О ....что-то новое?....продолжай
Перехрестить,і подякуй Богу,що я спала.ТАк мене тут взагалі позавчора до тебе сватали. А ти так і не зявилася. Обідка. Знов наобіцяли і кинули![]()
Я не пил.Зав'язувати б ви бухать мальчики?По написуєте херні,а народ то вірить???????Плани строїть)))
Благодаря этому он ещё жив..)Перехрестить,і подякуй Богу,що я спала.