DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42965
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88721
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
НЕКРОМАНТ?Ты кого имеешь ввиду?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
НЕКРОМАНТ?Ты кого имеешь ввиду?)
А Аферист сбежал? обещал же ...Нафиг мне принц? Мне б коня... Огород вспахать...
Да он водицы на спирт с утра добавил, так что вернётся нескоро)))А Аферист сбежал? обещал же ...
О.....вино на месте?А Аферист сбежал? обещал же ...
Завтра 30 августа праздник:
- Международный день жертв насильственных исчезновений
- День рождения электрического пылесоса
- День доставленных посылок
- Международный день вина «Каберне Совиньон»
- День пляжа
- День Франкенштейна
- День рождения компакт-кассеты
- День поджаренного зефира
?Хто ці безсмертні?Мені нічого казати не треба.Я все що треба прочитала.
Ніхто Маш.Все нормально.?Хто ці безсмертні?
?Хто ці безсмертні?
Ну згадали 88 разів за ніч... Але ж любя) Сильно і безмежно?Ми вже для тебе ніхто??Ніхто Маш.Все нормально.

Я не буду всіх "люблячих"по ніках згадувати.Проще написати хто не ввійшов в число 88 згадувань.Ми вже для тебе ніхто??![]()
А хтось щось погане написав? Ну просто цікава твоя думка... Якщо так, то без проблем, більше згадувати не буду і заходити також..Я не буду всіх "люблячих"по ніках згадувати.Проще написати хто не ввійшов в число 88 згадувань.
? Дивись мені?Ніхто Маш.Все нормально.
?Ну згадали 88 разів за ніч... Але ж любя) Сильно і безмежно?
Свєта,справа не в написаному.Я б посміялась ну 20 разів згадали,ну 30.Але 88 ну трошки перебір.Я рада що у вас без нагадувань,у мене вони є. І слухати вібро до 2 ночі,но так,не дуже приємно.Рада,що вам було всім весело.А хтось щось погане написав? Ну просто цікава твоя думка... Якщо так, то без проблем, більше згадувати не буду і заходити також..
У мене навіть зі звуком... І нічого) Добре, зрозуміла... Всім удачки! Більше не буду вас напрягати своєю присутністю тут)Свєта,справа не в написаному.Я б посміялась ну 20 разів згадали,ну 30.Але 88 ну трошки перебір.Я рада що у вас без нагадувань,у мене вони є. І слухати вібро до 2 ночі,но так,не дуже приємно.Рада,що вам було всім весело.
Я один раз....щоб ти їм наваляла...зранку.Свєта,справа не в написаному.Я б посміялась ну 20 разів згадали,ну 30.Але 88 ну трошки перебір.Я рада що у вас без нагадувань,у мене вони є. І слухати вібро до 2 ночі,но так,не дуже приємно.Рада,що вам було всім весело.
Я не ображаюсь абсолютно ні накого.І мене ніхто ніколи не напрягає.Я тобі просто відповіла ,і це не тобі конкретно.Це всім,хто так мене любить.У мене навіть зі звуком... І нічого) Добре, зрозуміла... Всім удачки! Більше не буду вас напрягати своєю присутністю тут)
Перестань??У мене навіть зі звуком... І нічого) Добре, зрозуміла... Всім удачки! Більше не буду вас напрягати своєю присутністю тут)
А кто у нас невеста?)НЕКРОМАНТ?
Прям, я сегодня...
Ты хоть сегодня отдыхаешь?Прям, я сегодня...![]()