Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Нафиг мне принц? Мне б коня... Огород вспахать...
А Аферист сбежал? обещал же ...

Завтра 30 августа праздник:

А Аферист сбежал? обещал же ...

Завтра 30 августа праздник:

О.....вино на месте?
Гато по твоей аве можно класного кота бисером вышить?

Я не буду всіх "люблячих"по ніках згадувати.Проще написати хто не ввійшов в число 88 згадувань.
А хтось щось погане написав? Ну просто цікава твоя думка... Якщо так, то без проблем, більше згадувати не буду і заходити також..

А хтось щось погане написав? Ну просто цікава твоя думка... Якщо так, то без проблем, більше згадувати не буду і заходити також..
Свєта,справа не в написаному.Я б посміялась ну 20 разів згадали,ну 30.Але 88 ну трошки перебір.Я рада що у вас без нагадувань,у мене вони є. І слухати вібро до 2 ночі,но так,не дуже приємно.Рада,що вам було всім весело.

Свєта,справа не в написаному.Я б посміялась ну 20 разів згадали,ну 30.Але 88 ну трошки перебір.Я рада що у вас без нагадувань,у мене вони є. І слухати вібро до 2 ночі,но так,не дуже приємно.Рада,що вам було всім весело.
У мене навіть зі звуком... І нічого) Добре, зрозуміла... Всім удачки! Більше не буду вас напрягати своєю присутністю тут)

Я один раз....щоб ти їм наваляла...зранку.

У мене навіть зі звуком... І нічого) Добре, зрозуміла... Всім удачки! Більше не буду вас напрягати своєю присутністю тут)
Я не ображаюсь абсолютно ні накого.І мене ніхто ніколи не напрягає.Я тобі просто відповіла ,і це не тобі конкретно.Це всім,хто так мене любить.

А кто у нас невеста?)
Да нет....я шучу
Litvinenko_Nika, как ты себя чувствуешь?
FB_IMG_1630240738739.webp

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі