Знакомство,,forever,,

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вкладення

• Screenshot_2021-08-22-01-24-09.webp
    Screenshot_2021-08-22-01-24-09.webp
    43.7 Кб · Перегляди: 20
Не все ленивцам по деревьям лазить, придется поднапрячься)
Я кстати посмотрел 4 серии "Северные Воды", не "вау", но довольно интересный сериал)
Я пока на том, что вчера начала) Ну норм так) Перевод отличный)))

Народ, а есть тут продвинутые юзеры "яблочного" продукта ?
Взял на тест XR 128/3... и не догоняю ( впервые ябко в руках ) за шо тут такие бабки отваливать ?

Останнє редагування:
Народ, а есть тут продвинутые юзеры "яблочного" продукта ?
Взял на тест XR 128/3... и не догоняю ( впервые ябко в руках ) за шо тут такие бабки отваливать ?
Я юзав у різні часи різні ямобілки.
Особисто мені сподобалась дуже і дуже висока якість музики - якщо слухати в оригінальних навушниках. Камери класні. В цілому шустрі в роботі. До ямобілки досить швидко звикаєш..

Я юзав у різні часи різні ямобілки.
Особисто мені сподобалась дуже і дуже висока якість музики - якщо слухати в оригінальних навушниках. Камери класні. В цілому шустрі в роботі. До ямобілки досить швидко звикаєш..
Хз... він шустрий ( для 3Гб оперативки, мав останній з 6Гб але Сяомі - небо і земля ), гарне відео як для 12 мегапіксельної камери - знімає в 4К форматі... фронтальна взагалі без слів... і все ???
А, не все - радіомодуль дуже офігєнний, зв'язок тримає, там де інші не ловлять жодної мережі... але
1 сімка, майже нікуя толкового ( при наймі того шо мені треба ) не установиш ... та даже срану музикуу качнути - трабли ... і це за куєву тучу грошей...

ВаЛиКо, взяти старенький 6S, оновити до останнього ios - ти б був в шоці, що може телефон у якому 1 гіг оперативки.
Да зв'язок прекрасний по ямобілці, там дуже якісні динаміки і мікрофон, це факт.
при наймі того шо мені треба
Думаю що там все є, що тобі треба, але коштує бабосів. Ну звісно, з файлами працювати майже неможливо, все через айтюнс, батарейка то взагалі біда.
Екрани ще дуже якісні, іпс матриця як не як.
Короче, як і все у нашому житті - має свої плюси і мінуси.
Почнемо з того, що сяомі не соромлячить копірнула все що могла з айосу))

Почнемо з того, що сяомі не соромлячить копірнула все що могла з айосу))
Що саме ?) Взагалі не бачу нічого спільного.
Да зв'язок прекрасний по ямобілці, там дуже якісні динаміки і мікрофон, це факт.
Факт
Думаю що там все є, що тобі треба, але коштує бабосів.
Факт
Ну звісно, з файлами працювати майже неможливо, все через айтюнс, батарейка то взагалі біда.
За день при постійному "зайо6і" і всьому що можливо включеному не убив. Так що не факт.
Екрани ще дуже якісні, іпс матриця як не як.
Іпс ... не Амолед.
Короче, як і все у нашому житті - має свої плюси і мінуси.
Тому й спитав... Бо можу Самса взяти з параметрами в рази кращими за ці гроші... але не люблю їх.

Самсунг?
За день при постійному "зайо6і" і всьому що можливо включеному не убив. Так що не факт
До 10 я не дожився, мабуть там вже норм батарейку втикнули
Що саме ?) Взагалі не бачу нічого спільного.
Майклауд, і ще тре згадувати
Тому й спитав... Бо можу Самса взяти з параметрами в рази кращими за ці гроші... але не люблю їх.
Ямобілко ціниться не так за параметри а за коректно написану ОС
Якщо ти про самсунг - то я взагалі презираю іхню техніку))
Кстаті сяоміки мають такий собі стратегічний план - схавати самсунг - чого я дуже щиро їм бажаю)

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі