Воспитатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 6688
- Реакції
- 17994
- Бали
- 6930
Воспитатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я ща целую статью напишу)))))Я готова принимать!)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я ща целую статью напишу)))))Я готова принимать!)
За простоту мы и любим тебя)
Скільки треба скарг,щоб людина відпочила?

То борода... То усы... Ну хоть не брови)Сбрей усы,?
Потому что это лишнееТо борода... То усы... Ну хоть не брови)
В тебе припадок?Просто лишній раз переконалась,що до чоловічих вчинків тобі ще рости і рости.Надіюсь більш тебе не побачити.Мене вчили що над хворими не можна сміятись і знущатись.
Хмммм.. А если брови?))То борода... То усы... Ну хоть не брови)
Брови?)Потому что это лишнее
Ань, я конечно, не вижу, что пишет данный человек, но отправь и ты его в игнор. псuxам не скучно и наедине с собой))))В тебе припадок?Просто лишній раз переконалась,що до чоловічих вчинків тобі ще рости і рости.Надіюсь більш тебе не побачити.Мене вчили що над хворими не можна сміятись і знущатись.
Уже.Я звичайно терпляча,але це перебор трошки.Можливо комусь і смішно.Насправді плакати треба,що дурдоми розпустили.Ань, я конечно, не вижу, что пишет данный человек, но отправь и ты его в игнор. псuxам не скучно и наедине с собой))))
Я скинув тобі звичайний смайлик, а в тебе вже надто яскраве уявлення.... Тому, хто з нас божевільний 1В тебе припадок?Просто лишній раз переконалась,що до чоловічих вчинків тобі ще рости і рости.Надіюсь більш тебе не побачити.Мене вчили що над хворими не можна сміятись і знущатись.
Дай поумничать?Воспитатель, он не пишет)
Согласна полностью.Уже.Я звичайно терпляча,але це перебор трошки.Можливо комусь і смішно.Насправді плакати треба,що дурдоми розпустили.
Тю наоборот,знаешь как веселоВ тебе припадок?Просто лишній раз переконалась,що до чоловічих вчинків тобі ще рости і рости.Надіюсь більш тебе не побачити.Мене вчили що над хворими не можна сміятись і знущатись.

Такое себе веселье?Тю наоборот,знаешь как весело![]()
Да ладно.Це велика проблема насправді.Тю наоборот,знаешь как весело![]()
Борода и усыБрови?)