Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это самая гарна что есть.Ну ізвіняйте,ваше велічество.?Чим могла,тим помогла.Їх лякає твоя ава?от якби там фотка була гарна??
Ні не буде.Дай мені від цих двох днів відійти.Я цілий день лежу на дівані і з піжами навіть не вилазила???Ты что там? Доматусы не будет
![]()
Почему сразу бабоньки?) Я вообще ?Шо там вы бабоньки звиздели о знаках зодиака ?))
Три тельца сегодня...
Жадіна?Это самая гарна что есть.
А моя говорит я не фотогеничный ?Это самая гарна что есть.
????????????А моя говорит я не фотогеничный ?

А ты скажи: Я тебе инстаняшка, что бы всем нравится)А моя говорит я не фотогеничный ?
Став на аву?
Не)Став на аву?
Ну ладно.Нє то нє.Гарний?Я заскрінила,буду дівкам в ЛС кидать твою фотку.???Я жартую.?
Да кидай) толку только...)Ну ладно.Нє то нє.Гарний?Я заскрінила,буду дівкам в ЛС кидать твою фотку.???Я жартую.?
Бо ти телишся.Хотів би був би толк.Тему створював,а віднісся не серйозно.А міг би бути результат.Да кидай) толку только...)
Мне пофигу ? Я то знаю что я ****@т

Телишься говорит?Бо ти телишся.Хотів би був би толк.Тему створював,а віднісся не серйозно.А міг би бути результат.
Куда там???от самовпевнені,капец.Мне пофигу ? Я то знаю что я ****@т![]()
Эх, мать... Не всё так просто.Бо ти телишся.Хотів би був би толк.Тему створював,а віднісся не серйозно.А міг би бути результат.
Да читала я твоє не просто.Це все через то що нема на кого відволіктись.Эх, мать... Не всё так просто.
Я так не умею.Да читала я твоє не просто.Це все через то що нема на кого відволіктись.
Та ну я ж шучу,надеюсь все понимают что я тут сам себе не поклоняюсь в зеркало ?Куда там???от самовпевнені,капец.
Шо ти не вмієш? Може навчити?А якщо так страждаєш,то може в монастир?Ну як варіант.Люди сходяться і розходяться.А ти зациклився.Я так не умею.
Коли писав,глянув в дзеркало??Та ну я ж шучу,надеюсь все понимают что я тут сам себе не поклоняюсь в зеркало ?