Воспитатель
✩ Premium ✩
- Дописи
- 6688
- Реакції
- 17994
- Бали
- 6930
Воспитатель не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну то было на эмоциях.. ?Спугнули....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну то было на эмоциях.. ?Спугнули....
Знаєш ,шо я тебе не лупашу?
2 години тому з'явилась піратка.. ще навіть озвучки нема, але норм, можна дивитисьНу да. Обещали и отзыв тут написать. Бодя который...
У неё каждый раз взгляд, как будто она готова убить...Знаєш ,шо я тебе не лупашу?![]()
О це точно про тебе.
От притрушене???
ходи сюда
знімай свої трюселя
тримай сраката.Не. Либо с нормальным звуком, либо так и быть заплачу и в кино пойду))2 години тому з'явилась піратка.. ще навіть озвучки нема, але норм, можна дивитись
Она как я ,спокойная.....вообще.....видно взгляда хватает?У неё каждый раз взгляд, как будто она готова убить...
???Псішкі?Она как я ,спокойная.....вообще.....видно взгляда хватает?
Боевой настрой)))О це точно про тебе.
ходи сюда
знімай свої трюселя
тримай сраката.
Ну, гівнюк такий???О це точно про тебе.
ходи сюда
знімай свої трюселя
тримай сраката.
Вже б скріни з кицькою зробив.....не,йому мене треба чіпляти?з ,,кіскою,,?????верніть Свободі рекламу.Він до смайлів добрався.
???Псішкі?
Каждому мужику - по «кицьке»!!!Вже б скріни з кицькою зробив.....не,йому мене треба чіпляти?з ,,кіскою,,
Там і скріни є,але і зачепити тож святе?????Вже б скріни з кицькою зробив.....не,йому мене треба чіпляти?з ,,кіскою,,
Знаєш ,шо я тебе не лупашу?![]()
Что за лозунги?Каждому мужику - по «кицьке»!!!
Ти бл читати вмієш?Вона стерилізована,баран.?пусти свою Ізабеллу на вулицю на місяць. Як прийде то народить тобі Різнокольорових вуличних хуліганів і хуліганок.
чи свою кіску віддаш породистому
![]()
Это требование!Что за лозунги?
Ім'я забув.....ок....вона стерилізована....вже два рази родила.Да,в неї були породисті,якщо тебе це цікавить?....навіть дуже...?пусти свою Ізабеллу на вулицю на місяць. Як прийде то народить тобі Різнокольорових вуличних хуліганів і хуліганок.
чи свою кіску віддаш породистому
![]()