Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 246K
А можна якось перевірити інфу кто дзвонить (бо цікаво , написали з МФО на вайбер, а слідом пише якась особа, номера не маю, мол привіт, ти комусь із банків давала мій номер , бо питали чи знаю я тебе) я просто не маю поняття хто це взагалі, ще не відповідала навіть, всі що є знайомі записані, а цю навіть незнаю , дивно)) в неті нема, в вайбері підписана, але фото чи картинка не мої наче знайомі
А є різниця?

Та наче ні, просто трохи підвисла, не розумію чи ігнорувати , чи це пішли вже по десятому коліну
Яка різниця кому не платити. Це узагальнююче.
Я за майже 6 років протермінувань не мав жодної розмови чи переписки з тими одноклітинними.
Не вмер, не арештували, не описали майно, взагалі ні чо го ... не враховуючи парочки судів де вони sоснули і заповзли назад в стойло тихенько скулити.
Ніколи не розумів навіщо люди взагалі спілкуються з ними чи цікавляться хто що і де написав. поx.
Є бажання закрити питання на своїх умовах - запропонували і чекаєте на відповідть.
Всі інші "ком"юніті" не мають жодного сенсу і просто марнують ваш час.

Яка різниця кому не платити. Це узагальнююче.
Я за майже 6 років протермінувань не мав жодної розмови чи переписки з тими одноклітинними.
Не вмер, не арештували, не описали майно, взагалі ні чо го ... не враховуючи парочки судів де вони sоснули і заповзли назад в стойло тихенько скулити.
Ніколи не розумів навіщо люди взагалі спілкуються з ними чи цікавляться хто що і де написав. поx.
Є бажання закрити питання на своїх умовах - запропонували і чекаєте на відповідть.
Всі інші "ком"юніті" не мають жодного сенсу і просто марнують ваш час.
Дякую, вибачте, розумію, що одні і тіж питання вже надоїли, просто якось ще періодично збиває щось з пантелику, і ще до кінця не получається спокійно зовсім реагувати! Та с МФО і не спілкуюся вже. Просто розумію, що якісь контакти старих знайомих будуть випливати мабуть, або то вони перевіряють так "чи є хтось живий на зв'язку". Дякую ще раз! Я навчусь!)

Дякую, вибачте, розумію, що одні і тіж питання вже надоїли, просто якось ще періодично збиває щось з пантелику, і ще до кінця не получається спокійно зовсім реагувати! Та с МФО і не спілкуюся вже. Просто розумію, що якісь контакти старих знайомих будуть випливати мабуть, або то вони перевіряють так "чи є хтось живий на зв'язку". Дякую ще раз! Я навчусь!)
Нема за що вибачатись, бо форум для цього і створений : спілкування і обмін досвідом.

Все блокую, або кидаю в спам.
Після того як мені прислали пopнoколаж, я зрозуміла, що з збоченцями немає про що розмовляти.

Все блокую, або кидаю в спам.
Після того як мені прислали пopнoколаж, я зрозуміла, що з збоченцями немає про що розмовляти.
Е п р с т
що і таке буває???? Це ж падлюка якась і часу свого не жалкує) я в шоці))

1000001082.webp

Не можу.
Я не зберігаю таких фото.
Якщо чесно це була дуже неякісні фото. Що говорить про поганий смак того збоченця, що посилав. Такі фото можуть подобатись 15-16 річним соплякам, або якимось сидільцям, які років 10 не бачили живу жінку.

Юлія0303, коли публікуєте картинку,обирайте прикріпити файл,обираєте на своєму пристрої фото,потім вкласти,повне зображення. Так буде картинка в повну величину🙂
Або три крапки, значок файла. Обираєте потрібний,відповісти.🙂
1000001084.webp

Юлія0303, коли публікуєте картинку,обирайте прикріпити файл,обираєте на своєму пристрої фото,потім вкласти,повне зображення. Так буде картинка в повну величину🙂
Або три крапки, значок файла. Обираєте потрібний,відповісти.🙂
Переглянути вкладення 165130
Ооооо, дякую!!!!!!! бо як тютю, думаю ну якого у всіх так, а я, як завжди))))))))) 🤗🤗🤗🤗🤗

Ооооо, дякую!!!!!!! бо як тютю, думаю ну якого у всіх так, а я, як завжди))))))))) 🤗🤗🤗🤗🤗
Це коли старший мене намагається вчить , як куди заходити, куди що тикнуть в їхніх нових фішках))) а я кажу "я знаю, ти що думаешь, що мама стара" )))))) Юля 37 рочків 🤣🤣🤣🤣 а половини їх підліткових фігнь, іноді не розумію зовсім))))) а пропрацювала майже 12 років за компом))))
FB_IMG_1732703974322.webp

Євріка!)))))) дякую!!!

Назад
Угорі