Jusy
Перевірений
- Дописи
- 10161
- Реакції
- 18503
- Бали
- 7065
Jusy не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
С наступающим!)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
С наступающим!)
[POSTS=1000]В тебе все норм? Не зачепило?[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=1000]пронесло цього разу. але в цілому пока наслідки за весь час самі, так сказать, пічальні[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]До Пепи не можем достукатись. Зранку лиш чути було... ні в тєлєзі, ні по телефону. Моя дзвонила то не бере, але гудки йдуть[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=1000]сподіваюсь виявиться що переживали даремно і людина просто заклопотана[/POSTS]*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
[POSTS=1000]теж так думаю... тим більше писала зранку що попали десь там в тес і ні світла ні води не було... подивимся. [/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Саме так))Не води не світла,а работать нада)))*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Ото фігово стукали)*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
Но було страшнувато якщо чесно)
Ну по тому, що показали, там трешак......Но було страшнувато якщо чесно)
Я не з лякливих,но і я злякалась))
Ще в нас такого не було....збивали,но це канєшно кабздєц)Ну по тому, що показали там трешак......
Того я запанікували.
попали под роздачу) з дивного напрямку зайшли.Но було страшнувато якщо чесно)
Я не з лякливих,но і я злякалась))
У знайомої на київській кухня....то як попали десь на промисловій,а вони бігли в укриття,то казала така хвиля була,що як хто пхнув в спину і ти падаєш.попали под роздачу) з дивного напрямку зайшли.