Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
бл,звідки знаєш що я йду вчитись водити??
Жінки великі стратеги . У вас набагато краще развита критичне мислення ( тому у вас менша ніж у чоловіків, ймовірність підсісти на різні пагубні залежності) і ви більш тверезо дивитись на майбутнє.
В твоєму прагненні немає нічого дивного -це необхідність яку, більшість незалежних жінок роблять в цей нелегкий час.

Жінки великі стратеги . У вас набагато краще развита критичне мислення ( тому у вас менша ніж у чоловіків, ймовірність підсісти на різні пагубні залежності) і ви більш тверезо дивитись на майбутнє.
В твоєму прагненні немає нічого дивного -це необхідність яку, більшість незалежних жінок роблять в цей нелегкий час.
???Да пузань))

це необхідність яку, більшість незалежних жінок роблять в цей нелегкий час.
Після того як тих бідних три котика, яких вони мучили все життя, потікають через кришу :lol: :lol:
Свобода, короче я поїла.....дід постить?
Короче ти наїлась... хивря :beee:

Алмазік :ангел: можеш робити і не робити що хочеш. Це тиждень твій:thank_you:
P.S. за тиждень, якщо напакуєш свій живіт і наступного тижня будеш відробляти. Тому помірно і уважно :secret:
Скажу по секрету:secret:всі мої тижні.
Бо я щаслива!:pleasantry:

Це вже не проканає
397266482.gif

Філософію щасливих жінок ще не знаю :scratch_one-s_head:. Напевно, в обід хотіла наїстися і запостила фото с голодними котиками . А зараз нормально так напакувалась , включила тєлєк, їж рибу і щаслива:rolleyes:
Що дивишся по тєлєку:rolleyes:

Я завтра теж трохи буду Танею?
:письмо:№3.
Ти йдеш на рекорди по перлам за один вечір ))
Я завжди знав шо ти нармальна ? падруга, а не отето от псьо "мі-мі-мі" і рєсьнічкі :friends:???
Пляяя... не втримався і з темного кутка перетянув )))))))))))))))))))))

1690225417828.webp

Останнє редагування:
:письмо:№3.
Ти йдеш на рекорди по перлам за один вечір ))

Я завжди знав шо ти нармальна ? падруга, а не отето от псьо "мі-мі-мі" і рєсьнічкі :friends:???

Пляяя... не втримався і з темного кутка перетянув )))))))))))))))))))))

1690225417828.png
Ріснічки тож нада))??

Назад
Угорі