Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Доброго ранку!
боже 22 червня, а голове только 22 июня ровно.., никогда не думала, что буду жить во время войны

День скорботи і вшанування пам’яті жертв Війни в Україні

Міжнародний день Фольксваген Жук

Всесвітній день тропічного лісу

День шоколадного еклера

День води

Свято лоботрясів

День підморгування кішкам

Останнє редагування:
Доброго ранку!!!!?
05565.gif

Всім гарного настрою!
Доброго ранку!

Свято лоботрясів​

В них воно напевно кожен день.

День підморгування кішкам

Пішла моргати?

ПЕПА ?? Чорнобривка :медсестра:підйом :clapping:люди голодні, на працю :big_boss:і працювати д:punish:добре працювати:girl_devil:
DIVULYA Алмазік :очки: сьогодні кіцьку свою скупати:girl_devil:, бо вся вже зачухана.
Jusy Джусі :грудь: сьогодні вихідний, відпочивай:D. Тільки лайнєк з під ліжка прибери, бо собака сиранула?
Татьяна222 Протестантка :злая:обід:D, бо вже з 3 ночи працюєш:big_boss:за два тижні один день вихідного візмеш:big_boss:
Prostomariia, Окальцованна :mamba:щоб ти черешень об'їлася і срачку дістала?

ПЕПА ?? Чорнобривка :медсестра:підйом :clapping:люди голодні, на працю :big_boss:і працювати д:punish:добре працювати:girl_devil:
DIVULYA Алмазік :очки: сьогодні кіцьку свою скупати:girl_devil:, бо вся вже зачухана.
Jusy Джусі :грудь: сьогодні вихідний, відпочивай:D. Тільки лайнєк з під ліжка прибери, бо собака сиранула?
Татьяна222 Протестантка :злая:обід:D, бо вже з 3 ночи працюєш:big_boss:за два тижні один день вихідного візмеш:big_boss:
?????????
Єслі Машка обісреться,тобі торба??????
Утро всім☺️

Вот не даёт тебе покоя моя собака)) Радует хоть то, что пишешь под на в))

Вона в мене чистюля?

Вона в мене чистюля?
Алмазік :очки: кавун чи диню їла вже в цьому році?
?????????
Єслі Машка обісреться,тобі торба??????
Утро всім☺️
Чорноволоса:медсестра:, літо вже :beach:
Тобі напевне найважче:rolleyes: у сонячну погоду ходити з пишними чорними волосами ?
Як охолоджуєш голову?

Останнє редагування:
Алмазік :очки: кавун чи диню їла вже в цьому році?
Посадила?
Шо пузатий ?не пруха?) :sarcastic:
Ага.....вже і країну змінив,а не хочуть на городі працювати,їсти готувати,прати,прасувати,прибирати,ублажати.....короче ледацюги??
Мені теж така треба??

Назад
Угорі