Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Мене насторожують твої познаніяНу вона є тільки в жінок?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мене насторожують твої познаніяНу вона є тільки в жінок?
Форум уважно читаю??Мене насторожують твої познанія![]()
Нужно тебя со своей свести,скажем что ты психологJusy,
Джусіменше кури айкос, вчися пекти і ліпити. І тоді ціни тобі не буде.
Візьми гантелі займися спортом. Коляска 10кг., малий 6 . 15-20кг маєш тягати на легкє, сама, бочоловік робитиме.
І кольосікі не поможуть, бов квартирі живеш , а не в будинку. Будь чемною.

Слушай, я не курю, не пью, кроме бокала вина, и наркотой не балуюсь. Ты достал со своими пельменями, лопатами и колясками. Ты плохо знаешь мужчин, у меня были длительные отношения. При этом я не лепила пельмени, и не таскала мешки. Это не главное в отношениях.И да в доме есть лифт, если чтоJusy,
Джусіменше кури айкос, вчися пекти і ліпити. І тоді ціни тобі не буде.
Візьми гантелі займися спортом. Коляска 10кг., малий 6 . 15-20кг маєш тягати на легкє, сама, бочоловік робитиме.
І кольосікі не поможуть, бов квартирі живеш , а не в будинку. Будь чемною.
Це у нормальних людей є))Слушай, я не курю, не пью, кроме бокала вина, и наркотой не балуюсь. Ты достал со своими пельменями, лопатами и колясками. Ты плохо знаешь мужчин, у меня были длительные отношения. При этом я не лепила пельмени, и не таскала мешки. Это не главное в отношениях.И да в доме есть лифт, если что
У нас в подъезде даже сделали специальный спуск для колясок. У нас много семей с детками живут.Це у нормальних людей є))
Не факт що Свобода знає,що таке ліфт))І що овочі можна купить))А не лопатою махати))?
Є ліфт то добреСлушай, я не курю, не пью, кроме бокала вина, и наркотой не балуюсь. Ты достал со своими пельменями, лопатами и колясками. Ты плохо знаешь мужчин, у меня были длительные отношения. При этом я не лепила пельмени, и не таскала мешки. Это не главное в отношениях.И да в доме есть лифт, если что
Не наезжайте на моего семейного психологаЦе у нормальних людей є))
Не факт що Свобода знає,що таке ліфт))І що овочі можна купить))А не лопатою махати))?

Ага)Будеш ще і ліпить,і з лопатою ганять)))???Не наезжайте на моего семейного психолога
Меня теперь будут любить в 10 раз больше?
Хай посмотрит какого прынца выхватила мартыхаАга)Будеш ще і ліпить,і з лопатою ганять)))???
Йопсіль мопсіль))Та зараз щоб саме необхідне купить,знаєш скільки заробляти треба??Є ліфт то добре
Звісно можеш нічого не ліпити, тоді не очікуй від чоловіків якоїсь вірності.
Для чого йому така жінка , якщо в холодильнику все купованне
Ідеальна фігура і проколотий лівий сосок нічого не варті в наш час... таки реалії життя
Покажи мне, где я писала что не умею готовить. Я не у умею лепить пельмени. Не все мужчины любят пельмени. Мясо, вот что любят. Шашлык и пиво (это одно из любимых блюд). А изменяют как раз тем, что готовят, с теми у кого идеальная фигура.Є ліфт то добре
Ідеальна фігура і проколотий лівий сосок нічого не варті в наш час... таки реалії життя
Є ліфт то добре
Или ненавидитьНе наезжайте на моего семейного психолога
Меня теперь будут любить в 10 раз больше?
Відкрию тобі таємницю. Запам'ятай . Всі чоловіки до 30 років при першій можливості зрадять своїй дівчині чи жінці. І не надто важлива фігура. Така природа ... довго пояснювати.Покажи мне, где я писала что не умею готовить. Я не у умею лепить пельмени. Не все мужчины любят пельмени. Мясо, вот что любят. Шашлык и пиво (это одно из любимых блюд). А изменяют как раз тем, что готовят, с теми у кого идеальная фигура.
Не не,посмотрит послушает,глянет на ногти без земли,погуглит что такое лопата и все поймет ? ? ?Или ненавидить
Зовсім не того.Але це не важливо....Покажи мне, где я писала что не умею готовить. Я не у умею лепить пельмени. Не все мужчины любят пельмени. Мясо, вот что любят. Шашлык и пиво (это одно из любимых блюд). А изменяют как раз тем, что готовят, с теми у кого идеальная фигура.
Хорошо что я не встречаюсь с теми кому до 30 лет. 31 как раз то что надо.Відкрию тобі таємницю. Запам'ятай . Всі чоловіки до 30 років при першій можливості зрадять своїй дівчині чи жінці. І не надто важлива фігура. Така природа ... довго пояснювати.
Зустрічатися і жити це дві зовсім різні речі. Він просто ще незнає тебе в домашній обстановці.Хорошо что я не встречаюсь с теми кому до 30 лет. 31 как раз то что надо.