Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Кому гречки :crazy: Сцукко знову 4 кг приперла..і солі..і консерви..класна гуманітарка :rolleyes:Ні цукру, ні оліі, ні борошна..

Міняй щось на щось,якщо купити нема за що.
У всіх повно гречки:crazy:" Вони" закормили вже тією грєчєю)) Прикинь кожного місяця 4 кг)) Так це ще я на Вовку не отримую)) Було б 6 кг)):prankster:І мамині 2 , всього 8 кг на місяць)))))) Слабо з'їсти в місяць 8 кг гречки?:sarcastic:

У всіх повно гречки:crazy:" Вони" закормили вже тією грєчєю)) Прикинь кожного місяця 4 кг)) Так це ще я на Вовку не отримую)) Було б 6 кг)):prankster:І мамині 2 , всього 8 кг на місяць)))))) Слабо з'їсти в місяць 8 кг гречки?:sarcastic:
Я гречку не люблю))Але б не ви йо....)Коли нема вибору))

Привіт, братику :sarcastic: Прийшлося полюбити...бо іншого нічого не дають. Я ту гречку , сцукко і до війни варила раз на місяць..а тепер тре 6 кг зжерти:spiteful:
От чого не давати кіло гречки і кіло макаронів? Га? Логіки нуль...як у всьому " їхньому":dntknw:Макарони ж дешевше гречки

:oops: :oops: :oops:
От чого не давати кіло гречки і кіло макаронів? Га? Логіки нуль...як у всьому " їхньому":dntknw:Макарони ж дешевше гречки
Краще нехай нічого не дають а уябують звідти поки ще живі.

Всім доброго ранку!!!?
І гарного дня!!!
FB_IMG_1678951862728.webp

Назад
Угорі