Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сім'я тут. ПМЖ, буде через рік можливість зробить.(5років треба прожити)Так ти вже на пмж там? Сім'ю забрав? Покажи кота))
Ще блює![]()
Красівєнний такий?
кажуть, який хазяїн...Повинен бути скромний))))?Сім'я тут. ПМЖ, буде через рік можливість зробить.(5років треба прожити)
кажуть, який хазяїн...
Скромність - моє друге ім'яПовинен бути скромний))))?

В ЛитваніїїКласнючий котик)) Ти в Іспанії?
От уже)))Скромність - моє друге ім'я![]()
Я, на днях, ще звонілку "поліцейського по кредиту", перевоспитав. Твердолобий попався. Годину протримався. Той дурачок не знав, що в мене є документ, в якому написано, що я можу його х..єсосить... І це туПориле більше чим пів години не розчихлялось, що я його тролю ?От уже)))
Кота хоч не навчи курити)))Бо відпустки довготривалими уже не будуть))
Мені і так особо не дзвонили)Я, на днях, ще звонілку "поліцейського по кредиту", перевоспитав. Твердолобий попався. Годину протримався. Той дурачок не знав, що в мене є документ, в якому написано, що я можу його х..єсосить... І це туПориле більше чим пів години не розчихлялось, що я його тролю ?
В мене, вже друга відпустка така(контора платить).От уже)))
Кота хоч не навчи курити)))Бо відпустки довготривалими уже не будуть))
Та це розводняки. Тіпа, "на Вас хочуть кредит взять".. А тут не жданчік?Мені і так особо не дзвонили)
А то ващє забули.
Хоть би пісьмо прислали))

Господи))От чумне,знайшло кому позвонити???????В мене, вже друга відпустка така(контора платить).
А кіт вже бросив курить. Йому легше, стаж - меньше чим у мене...
Та це розводняки. Тіпа, "на Вас хочуть кредит взять".. А тут не жданчік?![]()
Ну, він дочку набрав, а вона мені трубочку дала...Господи))От чумне,знайшло кому позвонити???????
Мені колись дзвонила служба безпеки національного банку)))Ну ти поняв
Я тож так на сміялась)))
ООО, кожаному привіт! Він теж зараз там))Скромність - моє друге ім'я
В Литваніїї
Вийшов на двір, гукнув...ООО, кожаному привіт! Він теж зараз там))
його "тут" не має...Штормом віднесло?ООО, кожаному привіт! Він теж зараз там))
Ніт.Поїхав якісь документи робити. Він же литовець.Штормом віднесло?
Може якось до нього при нагоді?Ніт.Поїхав якісь документи робити. Він же литовець.
І ще з охєрєвшим хлєбалом вилизує своє начення на барському" ліжку ?То ж не собака))Кіт ,їсть спить і сре)))
Шо його воспитувать))