Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Угу... шото пошло нє так????Свобода до вийо)))
Тож я коректно відмовчусь

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Угу... шото пошло нє так????Свобода до вийо)))

Ну Ви й пані чорнорота. Вас би виховати не помішало б.![]()

ручки у вас Серьожа короткуваті)))ручки у вас Серьожа короткуваті)))
Поясни йому?бо він шота не понімає)
В кутку трішки постоїть....подумає про свою поведінку....і прийде?Куди Свободу діли? А хто тепер буде писати завдання на день?Поверніть мені його
Не був би таким впевненим. За хвіст потягати довжини вистачитьручки у вас Серьожа короткуваті)))

??Ну ну)))Не був би таким впевненим. За хвіст потягати довжини вистачить![]()
У Вас тут що матріархат?

Протест відхилено)?У Вас тут що матріархат?![]()
Зараз комусь вимкнуть мікрофонПротест відхилено)?
Навіть знаю кому))?Зараз комусь вимкнуть мікрофон![]()
У Вас бачу роботи немає? Йдіть там каву недоливайте, чи пельменями клієнтів обважте. Ато щось сильно Ви активна.Навіть знаю кому))?![]()
Де??У Вас тут що матріархат?![]()
Та тут, одна особа, вельмишановна, натякає щоб Ви мене в баню відправили. Ну типу напаскудить і до мамки за юбку.Де??
В чому це ви таке помітили?
??? Чудак))Хвате уже по совдеповських магазинах ходить))У Вас бачу роботи немає? Йдіть там каву недоливайте, чи пельменями клієнтів обважте. Ато щось сильно Ви активна.![]()
А якщо серйозно.То ще раз скажеш що мені,і коли робити,то я вкажу напрямок куди тобі йти.Доречі,без заторів.Надіюсь зрозуміло.У Вас бачу роботи немає? Йдіть там каву недоливайте, чи пельменями клієнтів обважте. Ато щось сильно Ви активна.![]()
Налякала їжака голою дупою. Спробуй. Ні, не зрозуміло.??? Чудак))Хвате уже по совдеповських магазинах ходить))
Де не доливають,чи обважують))
А якщо серйозно.То ще раз скажеш що мені,і коли робити,то я вкажу напрямок куди тобі йти.Доречі,без заторів.Надіюсь зрозуміло.
Просто переконалась,що колектор не може без того,щоб його на х*р не послали)))Налякала їжака голою дупою. Спробуй. Ні, не зрозуміло.
Здрастє)?Labas! Шо ви тут? Песімездите?