Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
Та звичайно.?

Шнурком підперезешся?
?Ніт, краще вже набрати вагу
Вся справа в ступі??
:spiteful:безумовно
Ооо лєді, ви балуєте нас своєю увагою ?бракує ваших взглядів?????????

Всім доброго ранку ?
:вай: :bye:

1674194436350.webp

Людка ти б не писала такого, бо люди можуть озвіріти, хоч прибріхуй

Ну і що ти ждеш?
В даний момент це дуже непросто... дуже..зараз на Польщу 6 діб їхати....в туди то я не знаю навіть...
Всіх вітаю ?
:beee:

:boast::cool:

Угу... з тиском все шо у підлітка, дякую :thank_you:
все :prankster:як положено - кожного ранку... підіймається :blum1::sarcastic:?
То може ти сцяти хочеш? :sarcastic:

Шалом правовірна :hi:

:lol::lol::hahah:
Пенсію отримав?:preved:Бабка не відібрала?:crazy:
От мені везе..як утопленику...за півроку поїхала за гуманітаркою...угу....фуя...світла нема ..нєхєр жрать називаєцца...

Останнє редагування:
Prostomariia, Окальцованна :mamba: сьогодні на роботі з грузином спілкувався. І поняв, що в нас жінки трохи більше прав мають. А в Європі рівноправ'я. Носять, тягають, замазюкані, спітніли в обірванних штанцях, працюють на рівні з чоловіками. Тому ти в Європу не хочеш. Дома :ангел:, а в Європі :mamba:. Так :rolleyes:. Всі хто вже народив в Європу :жена:, хто ще ні, краще вдома. Така моя думка
Піднімай :girl_devil: свою волохату кіцьку з ліжка . Нехай, щось робе. Вихідні почались :D
Татьяна222, молодець Протестанка :злая:твій оптимізм трохи заспокоює. Тримайся. Пиши частіше :radist:. А гуманітарка з Європи ?чи москалів?‍☠️

Останнє редагування:
Свобода, москалів звичайно :( Але шлунку якось пофіг...він у мене якийсь непатріотичний...жерти хоче будь якого виробництва :(

Пенсію отримав?:preved:Бабка не відібрала?:crazy:
Бабка бабкі не відбирає бо нема пенсії :mosking::cool::beach:
От мені везе..як утопленику...за півроку поїхала за гуманітаркою...угу....фуя...світла нема ..нєхєр жрать називаєцца...
пилятьнафуййобтваюмаць :confused:

Назад
Угорі