Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Голодай сам?
роблю так. Завтра до 11. Буде 60 годин. Хотілося б більше, але трохи фізична робота, тому тільки на вихідних 
теж не задавадило на дієті побути зо 2 дні, пузо зникне. Гарантую
В мене його немаєроблю так. Завтра до 11. Буде 60 годин. Хотілося б більше, але трохи фізична робота, тому тільки на вихідних
Тобітеж не задавадило на дієті побути зо 2 дні, пузо зникне. Гарантую
![]()

Потрібно чередувати процеси. Постійний спорт не завжди корисний...В мене його немає
Краще спортом займайся,а не мордуй себе![]()
Все в міру треба.І в харчуванні теж.Потрібно чередувати процеси. Постійний спорт не завжди корисний...
Вона сметану краще їсть.Де твоя кіцька британськой породи. Молока налий їй трохи. Почула![]()
? Хочеш сказати в тебе зникло ?роблю так. Завтра до 11. Буде 60 годин. Хотілося б більше, але трохи фізична робота, тому тільки на вихідних
Тобітеж не задавадило на дієті побути зо 2 дні, пузо зникне. Гарантую
![]()
плавильщик угостил пачкой печенья, продержимсяА вийти купити поїсти не можна? Нехай начлаб хоч щось Вам привезе.
![]()
Так? Хочеш сказати в тебе зникло ?
Окальцованна
. Але це раз у місяць. Як буде така можливість хочу спробувати 7 днів без їжі. Вже багато відео про це переглянув Єслі шо : я теж сметану люблюВона сметану краще їсть.

Я знаюЄслі шо : я теж сметану люблю![]()
![]()

Вона розбалувала свою пухнасту кіцьку, чогось звичайного не хоче напевноЄслі шо : я теж сметану люблю![]()
![]()
Світ не без добрих людейПозвонил начлаб, перелом в 3 местах, спать только сидя, в повязке 8 недель
плавильщик угостил пачкой печенья, продержимся

Я знаю![]()
Бл... звучить смачно. Але не моє. Покличеш коли буде день карпаччо ну і самбукі чи абсента

Яка газдиня така в неї і кицькаВона розбалувала свою пухнасту кіцьку, чогось звичайного не хоче напевно![]()

Всіх вікіпедіків і вікіпединь зі святом, ох ці фемінізми15 січня святкують День народження Вікіпедії.