Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
91D9E9A7-7E20-43FA-A8B4-3A3838F65FC2.webp

Нормальные у меня пальцы? то обьектив панорамы искажает? играю но не на пианино?
На металофоне ? ходил мелкий Бо был варик на халяву кататься на экскурсии??
Ти коли небудь того сруля кидаєш? :rolleyes:

Кутикулу б обрізать і норм? от часи гарні не спорю ?водонепроникаючі?
Напали кашелки :girl_devil: одной кутикулу,второй волосати ?
В огне не горят и в воде не тонут)) да щас и Китай с алика водонепроницаемый) коплю на ролексы золотые:smoke:
Ти коли небудь того сруля кидаєш? :rolleyes:
Як до вітра іду:sarcastic:

b97e534-creative-christmas-trees-106-6391c073e8e83--700.jpg
Універсальна ялинка, від якої можна відкусити шматочок. Секрет у тому, що вона зроблена з висушених фруктів.

Ну что ж)))???
Цього року ми пережили безліч переломних подій, які обов'язково залишаться в нашій пам'яті. Нехай Новий Рік принесе нам нові сили для втілення самих амбітних планів і звершень.Мир і спокій у наші домівки.Щоб ті сім'ї ,які не разом нарешті воз'єднались.
Спасибі за те, що ви були і залишаєтеся зі мною. Щастя, здоров'я і благополуччя нам усім♥️
З наступаючим Вас усіх?
PS:Всіх люблю, обнімаю ???????

Ну что ж)))???
Цього року ми пережили безліч переломних подій, які обов'язково залишаться в нашій пам'яті. Нехай Новий Рік принесе нам нові сили для втілення самих амбітних планів і звершень.Мир і спокій у наші домівки.Щоб ті сім'ї ,які не разом нарешті воз'єднались.
Спасибі за те, що ви були і залишаєтеся зі мною. Щастя, здоров'я і благополуччя нам усім♥️
З наступаючим Вас усіх?
PS:Всіх люблю, обнімаю ???????
?? Навзаєм крихітко
Мабуть пора ставить пюрешку? бо шото уже привітання пішли

Я думала ти вже передрімуєш))А ти ще картоху навіть не ставила)??
Та світло недавно включили?а води так і немає, думала дождусь вже коли воду дадуть, подивилась коли майже 19? треба будить храпуна і відкривать швепс?

Назад
Угорі