Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
Так біженці- з закордону під час війни допомагають, заробляючи валюту. Наразі 30 % працездатного віку без роботи і це жахає найбільше, бо це великий тягар для економіки ...
Під час війни кожен повинен самостійно вирішувати де йому бути.
Безробітні були завжди.
І на цифри не звертаю увагу.
Да, війна внесла корективи.....
Але......
Досить подивитись навкруги....і не погано люди живуть.І дивує хоч війна.
Кожен вибір робить сам,але більшість чогось вертається назад.

Безробітні були завжди.
Але......
А потрібно на цифри звертати увагу - аналізувати і прогнозувати... Бо від того залежить і твоє майбутнє.
Так, 85%повернуться з-за кордону будь впевнена.

Я не хочу с вами?
Я хочу пить текилу а не корвалол ?
Тоже не люблю запах корвалола.
Свиснешь как кактусовку откупоришь ))
Дід, як Бог дасть..ми зараз одним днем живемо
На Бога надейся и сам не плошай ;)
Танюха прорвемось!

Безробітні були завжди.
Але......
Людміл ну чесно кажучи ср*ка у маленьких містах, робот немає, зп маленькі, виживають тільки на зп трошників та зсушників, бо ціни капець, а ті в кого гроші були вони і є, але нам нажаль так не жити, чи то самі собі таку планку встановили, і не бачимо можливостей, чи я хз.. То ж з одного боку він прав на рахунок того що як є можливість поїхати заробити на елементарні потреби, допомогти батькам які на пенсію в 3тис живуть, закрити ті самі борги, варіант, але точно не в Польщі. І звісно повернутись, адже ми там чужі, Батьківщина тут, а рідний дім він завжди буде рідним, яким би не була в ньому економіка
Я не хочу с вами?
Я хочу пить текилу а не корвалол ?
?Вечером текіла, ранком корвалол?

Людміл ну чесно кажучи ср*ка у маленьких містах, робот немає, зп маленькі, виживають тільки на зп трошників та зсушників, бо ціни капець, а ті в кого гроші були вони і є, але нам нажаль так не жити, чи то самі собі таку планку встановили, і не бачимо можливостей, чи я хз.. То ж з одного боку він прав на рахунок того що як є можливість поїхати заробити на елементарні потреби, допомогти батькам які на пенсію в 3тис живуть, закрити ті самі борги, варіант, але точно не в Польщі. І звісно повернутись, адже ми там чужі, Батьківщина тут, а рідний дім він завжди буде рідним, яким би не була в ньому економіка
Prostomariia, в мене сестра в Данії. Вона жила в малесенькому місті на Донеччіні, який стерли з лиця землі. Її син, мій племінник тупо не має на даний момент куди повертатись якби міг ( військовий, морфлот) . Вона також. Ледь не плаче. Там заробіток ледь не в десять разів більший за той, що мала тут. Хоча працювала не в самому гіршому місці. Ювелірка. Але те що вона мені пише про те хто вона там і ким вона була тут... нехай і рівень життя слабший в рази.

?Вечером текіла, ранком корвалол?
Окальцованна :ангел: добре що розумієш і все бачиш.
Короче, спочатку сама їдеш, потім малій 18 буде робиш їй загранпаспорт паспорт і забираєш, до того нехай вчить англійську.

Prostomariia, в мене сестра в Данії. Вона жила в малесенькому місті на Донеччіні, який стерли з лиця землі. Її син, мій племінник тупо не має на даний момент куди повертатись якби міг ( військовий, морфлот) . Вона також. Ледь не плаче. Там заробіток ледь не в десять разів більший за той, що мала тут. Хоча працювала не в самому гіршому місці. Ювелірка. Але те що вона мені пише про те хто вона там і ким вона була тут... нехай і рівень життя слабший в рази.
Співчуваю твоїй сестрі, і загалом всим людям які лишились без домівок, які пізнали весь біль і страх війни, їм то і повертатись хіба до батьків, так розумію що всі ми там чужаки, їм важко морально, я про можливість заробити і повернутися говорю
Окальцованна :ангел: добре що розумієш і все бачиш.
Короче, спочатку сама їдеш, потім малій 18 буде робиш їй загранпаспорт паспорт і забираєш, до того нехай вчить англійську.
?Загран уже давним давно є, вже поміняли бо терміни вийшли, що робити кожен знає і обговорює в своїх сім'ях, то ж ненавязуй свою думку, всі все бачуть і розуміють

Співчуваю твоїй сестрі, і загалом всим людям які лишились без домівок, які пізнали весь біль і страх війни, їм то і повертатись хіба до батьків, так розумію що всі ми там чужаки, їм важко морально, я про можливість заробити і повернутися говорю

?Загран уже давним давно є, вже поміняли бо терміни вийшли, що робити кожен знає і обговорює в своїх сім'ях, то ж ненавязуй свою думку, всі все бачуть і розуміють
:попкорн:, чому Ви всі злі такі, завтра ж Свято...
IMG-93bdf6786dc7491b3854c47c65303204-V.webp

Любіть ближнього свого :clapping:

IMG-93bdf6786dc7491b3854c47c65303204-V.jpg

1672412194493.webp

:попкорн:, чому Ви всі злі такі,
:rolleyes: :oops:
Це не злість зовсім.
Обмін міркуваннями і нічого особистого.
В кожного своя думка і своє бачення. І це цілком нормально.
Ми ж не в СРСР, де не комуніст - значить бандіт.

IMG-93bdf6786dc7491b3854c47c65303204-V.jpg

?Любимо
Машка не злись...
6f32f6d64f165c09a1eec31f3efec6c8--1.jpg
Я? Аж ніяк, а шо як скажу що зла, якийсь бонус буде? Для заспокоювання??
?І це все що ти хочеш сказати?а де обійми?? Цьомки?

Назад
Угорі