Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
Виїхав ще до війни, думаєш під час чи після війни повернусь :rolleyes:
Це твій вибір і твоя справа.
Остання моя робота в Україні була один день :12 годин за 150грн. Яки я так і не забрав....
Альтруїст.
Пару днів тому спілкувався з хлопцями на передовій і щось ніхто мені не казав повертатися....
Звичайно. Їм треба поруч бачити мотивованих людей а не тих що примусили.
Близько 4 мільйонів вже виїхали за кордон , близько 8 мільйонів внутрішньо переміщенних.
Так. Це війна. Ніколи і ніхто не думав що таке може трапитись з досить розвиненою країною в центрі Європи. Але воно є. В нас вдома.
Якщо всі масово виїдуть, нас стопудово проглотять. Думаєш тут воно зупиниться і не дійде до пшеків чи словаків?
Далі куди бігтимеш?
За Атлантику?
Як думаєш, для економіки України краще щоб люди безробітні (30%) краще щоб сиділи дома чи все ж їхали в Європу і пересилали валюту?
Я все ж лишусь мабуть в своїх мріях.
Якось жив не бідував раніше.
Дечого досяг не ганяючи по закордонах.
Зараз безумовно важко. Дуже важко. Але це все тимчасове. Вигребем і з цього.

Це твій вибір і твоя справа.

Альтруїст.

Звичайно. Їм треба поруч бачити мотивованих людей а не тих що примусили.

Так. Це війна. Ніколи і ніхто не думав що таке може трапитись з досить розвиненою країною в центрі Європи. Але воно є. В нас вдома.
Якщо всі масово виїдуть, нас стопудово проглотять. Думаєш тут воно зупиниться і не дійде до пшеків чи словаків?
Далі куди бігтимеш?
За Атлантику?

Я все ж лишусь мабуть в своїх мріях.
Якось жив не бідував раніше.
Дечого досяг не ганяючи по закордонах.
Зараз безумовно важко. Дуже важко. Але це все тимчасове. Вигребем і з цього.
Так війна з 2014 року, вже після 2010 року і нашого остаточного проєвропейського вибору, війна була- питанням часу.
Нас є 37 мільйонів. 11 мільйонів чоловіків. Зараз у війську близько мільйона.
Масово не виїдуть бо не випускають чоловіків і певних категорій жінок. Всім решта осінню прямо казали виїзджайте... Європа на кінець січня, початок лютого готується до другої хвилі біженців...
московія не дійде навіть до Тернопільської області...Європа в НАТО і ніхто там не боїться, просто не думали що Українці настільки Сильний Народ, тому допомагали і допомагатимуть далі,щоб не мати під своїм кордоном потенційного ворога.
Зараз всім важко.
Твій прогноз : скільки часу триватиме війна і скільки часу потрібно щоб стабілізувати економіку України до рівня довоєнних показників?

1672406215398.webp

Масово не виїдуть бо не випускають чоловіків і певних категорій жінок. Всім решта осінню прямо казали виїзджайте... Європа на кінець січня, початок лютого готується до другої хвилі біженців...
Ти ж вроді не про біженців діалог почав...
А про якусь економіку.
московія не дійде навіть до Тернопільської області...
Тут можу від щирого : твої слова та й Богу у вуха.
Європа в НАТО і ніхто там не боїться, просто не думали що Українці настільки Сильний Народ, тому допомагали і допомагатимуть далі,щоб не мати під своїм кордоном потенційного ворога.
Саме так... ДОПОМАГАТИ. Не воювати за нас.
Зараз всім важко.
Твій прогноз : скільки часу триватиме війна і скільки часу потрібно щоб стабілізувати економіку України до рівня довоєнних показників?
Цього напевно не може прогнозувати ніхто. Тим більше я... чи ти.
Хіба Арестович.

Так війна з 2014 року, вже після 2010 року і нашого остаточного проєвропейського вибору, війна була- питанням часу.
московія не дійде навіть до Тернопільської області...Європа в НАТО і ніхто там не боїться, просто не думали що Українці настільки Сильний Народ, тому допомагали і допомагатимуть далі,щоб не мати під своїм кордоном потенційного ворога.
Зараз всім важко.
А хто ж її буде стабілізувати?
Біженці з закордону?
Народу потрібно бути тут.
Якщо хтось хоче жити в Україні.
Згідна лиш з тим ,що потрібно виїжджати з тих областей де справді пекло.

А хто ж її буде стабілізувати?
Біженці з закордону?
Народу потрібно бути тут.
Якщо хтось хоче жити в Україні.
Згідна лиш з тим ,що потрібно виїжджати з тих областей де справді пекло.
Так біженці- з закордону під час війни допомагають, заробляючи валюту. Наразі 30 % працездатного віку без роботи і це жахає найбільше, бо це великий тягар для економіки ...
Під час війни кожен повинен самостійно вирішувати де йому бути.

Хеллоу)) Що ви тута? Холодцю наварили?
Оооо, які тут теми...нє, пішла я краще холодець варити і відос пилити( не про холодець)) Як закінчите- покличе :confused:

Хто там кицю просить показати постійно? ?

Вкладення

• IMG_20221228_160256_506.webp
    IMG_20221228_160256_506.webp
    28.2 Кб · Перегляди: 25
Назад
Угорі