Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
Та де там, мала прихворіла, здаємо аналізи, і сьогодні поїхали в лікарню на обслідування
Хвороби від нервів. От тобі і поруч. Нехай одужує і закордон. Років на 4. Більше користі для себе і для України. Почула :girl_devil:.

Всіх відправляєш.....а тут кому бути?
Тим у кого немає можливості зараз виїхати... Найстрашніше, що є у світі це війна... А вірити телебаченню, що от от і все - брєд. Ні в цьому, ні в наступному році війна не закінчиться

Тим у кого немає можливості зараз виїхати... Найстрашніше, що є у світі це війна... А вірити телебаченню, що от от і все - брєд. Ні в цьому, ні в наступному році війна не закінчиться
Це і так зрозуміло.
Їхати потрібно,коли вже зовсім безвихідь.
А скитатись ,бо може там краще,або ,,о шанс,, ну таке собі....

Це і так зрозуміло.
Їхати потрібно,коли вже зовсім безвихідь.
А скитатись ,бо може там краще,або ,,о шанс,, ну таке собі....
Ну якщо економіка працює, тебе не лякає штучно, тимчасово стримана інфляція...Можеш сидіти.
?Йди не тошни, ми їдемо додому, готуватись до свята?
Що було :rolleyes:. Вагітна чи ковід :rolleyes:

Ну краще дома.
Ніж в хостелі заробляючи на існування.І мріючи ,що скоро я заживу.
Я знімаю окремо житло. Майже нічого не роблю працюю по 8 годин 5 днів в тиждень - 800євро. Після 2 місяців роботи дали оплачувану відпустку з 22.12 до 02.01.

Ні в цьому, ні в наступному році війна не закінчиться
Замінай каркати. Тобі, звісно, видніше із-за бугра як тут і що, проте може приїдеш і зблизька глянеш?
Тут не все так і погано.

Ну якщо економіка працює, тебе не лякає штучно, тимчасово стримана інфляція...Можеш сидіти.
То всім 40 лямам по пєдалям давати?
Тобто всі хлопці і дівчата, чоловіки і жінки, навіть 19ти річні діти гинуть ні за що ?
Кому нема чого втрачати і нічого тут не тримає і не тримало - попутного вітру в новому житті.
А в нас є сім'ї які ми любим, близькі люди, заради яких ми живем, дім, в якому ми живем і нам затишно і спокійно в ньому... навіть зараз... і наша земля, на якій ми народились і вона наша по праву.
От це зараз виборюють справжні українці... не кількість євро в гаманці.
?
ми їдемо додому, готуватись до свята?
???
мабуть таки мєкнула

Замінай каркати. Тобі, звісно, видніше із-за бугра як тут і що, проте може приїдеш і зблизька глянеш?
Тут не все так і погано.

То всім 40 лямам по пєдалям давати?
Тобто всі хлопці і дівчата, чоловіки і жінки, навіть 19ти річні діти гинуть ні за що ?
Кому нема чого втрачати і нічого тут не тримає і не тримало - попутного вітру в новому житті.
А в нас є сім'ї які ми любим, близькі люди, заради яких ми живем, дім, в якому ми живем і нам затишно і спокійно в ньому... навіть зараз... і наша земля, на якій ми народились і вона наша по праву.
От це зараз виборюють справжні українці... не кількість євро в гаманці.

?

???
мабуть таки мєкнула
Виїхав ще до війни, думаєш під час чи після війни повернусь :rolleyes:
Остання моя робота в Україні була один день :12 годин за 150грн. Яки я так і не забрав....
Пару днів тому спілкувався з хлопцями на передовій і щось ніхто мені не казав повертатися....
Близько 4 мільйонів вже виїхали за кордон , близько 8 мільйонів внутрішньо переміщенних.
Як думаєш, для економіки України краще щоб люди безробітні (30%) краще щоб сиділи дома чи все ж їхали в Європу і пересилали валюту?

Назад
Угорі