Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
? Робити гімнастику і при цьому говорити дякую?! навіщо все ускладнювати ?
Гімнастика... :rolleyes: :oops: так ось як насправді цей процес називається ))
?Не чіпать мою нульовочку :beee:
Брехуха :beee:
:вай:

CA830012-D17F-4225-85E4-EDCCE473A78B.webp

:sarcastic::sarcastic::sarcastic:драсте ?

? Думаю й собі чимось подібним зайнятись, роки мене не жаліють???
Дурня тобі в голові
Так :вай:
Чудово?
Ніт, вихідний, приболіла трошки
Перебрала а храпун пиво твоє шо на похмєлку лишала випив ? :rolleyes:

Ля...Таня зла...бо не виспалася..кого придушити?:fffuuu::vinsent:Щр ті сцуки сьогодні витворяли...то просто жестяк..

Змія?чи шию гуся :spiteful:
Дід, сук казав ващєто)?
Передвечірря багатообіцяюче

:попкорн::попкорн::попкорн:
Скажу вам так.Ви уже мама.І осуду рідних повинні боятись найменше.Не зрозуміють,ну значить так і буде.Не підтримають ,ну значить справитесь самі.Вданій ситуації,вам потрібно виждати час,і позбутись МФО з найменшими затратами.Припиніть себе накручувати і чогось боятись.Перестаньте спілкуватись з МФО,це лишнє.Чекайте,коли вони вас проситимуть.Чим більше ви буде їх благати про розстрочки,не дзвонити нікому,тим більш вас тероризуватимуть.Я розумію,що це дуже важко.Займіться собою,сином.З рідними поговоріть,і вам стане на стільки легше,що ви гори звернете.Ви навіть не помітите,як все наладиться.Кредити,це не вирок.Вони є кожного другого,а в теперішній час і першого.Змініть своє відношення до ситуації.Не витрачайте на їх свої нерви,бережіть впершу чергу себе і сина.А інші,то не ваша справа))
Ти температуру міряла? :mosking::mosking:
Чи "Спасатєлі Яє6у Малібу" обдивилась? :lol:

Там же не в кредитах зовсім справа... а як наї*ати чоловіка і рідних... і саму себе ))

Передвечірря багатообіцяюче

:попкорн::попкорн::попкорн:

Ти температуру міряла? :mosking::mosking:
Чи "Спасатєлі Яє6у Малібу" обдивилась? :lol:

Там же не в кредитах зовсім справа... а як наї*ати чоловіка і рідних... і саму себе ))
Та я до кінця не читала))
Думала і вправду переживає.А,ну тоді хай крутиться,як вуж в ополонці))Докрутиться))

Назад
Угорі