DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42967
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88722
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Смачного!Ням
Йдіть до мене на півас
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Смачного!Ням
Йдіть до мене на півас
ага.... професійну ... для тваринЦе ж треба,там машинку треба до тих брів![]()

Смачного!

ДякуюСмачного!

Спонсор сєго гульбіща- торговая марка" Кожаний"

А Та марка знає за своє поганяло?Спонсор сєго гульбіща- торговая марка" Кожаний"
Він каже, що то замість валерьянки у наших реаліях![]()

Це він тобі із-за бугра цей делікатес прислав?Спонсор сєго гульбіща- торговая марка" Кожаний"![]()
А Та марка знає за своє поганяло?![]()
Ніт..то наше форумське поганялоВін бабло з-за бугра приславЦе він тобі із-за бугра цей делікатес прислав?
Класс, такої у нас не продають від коли Крим? смачногоНям
Йдіть до мене на півас
Сцукко...у нас приліт... підарунок у залу залетів людям
? господиСцукко...у нас приліт... підарунок у залу залетів людям
Це точно такі, як я колись рішила собі пофарбувати хною

Хамси нема?Класс, такої у нас не продають від коли Крим? смачного
Ніт?Хамси нема?
Ходи до мене..і Хамси дам..і оселедець, і світла цілодобово....тіко у додачу орків хуєву тучу.... блд.... я вчора об їх автомати коли в магазині переступала..чуть не блюванула....
Та спасіба?? предложила так предложила, риба вся є, окрім хамси, а може і вона є? тільки не завжди. Магаз охороняють чи шо?Ходи до мене..і Хамси дам..і оселедець, і світла цілодобово....тіко у додачу орків хуєву тучу.... блд.... я вчора об їх автомати коли в магазині переступала..чуть не блюванула....
Прийшли по тампониМагаз охороняють чи шо?
Ага, охороняють...щоб усю горілку без них не випили... Консерви не заходять вже... хочеться української картопельки і ковбаски з яєчками...Та спасіба?? предложила так предложила, риба вся є, окрім хамси, а може і вона є? тільки не завжди. Магаз охороняють чи шо?
Так вже засадили по самі оті яєчі... ще не "наїлися"?Консерви не заходять вже... хочеться української картопельки і ковбаски з яєчками...
Та, мабуть, ні...або дуже подобається страваТак вже засадили по самі оті яєчі... ще не "наїлися"?
Що хочеться добавкиС*чариТа, мабуть, ні...або дуже подобається страваЩо хочеться добавки
Доречі треба купить, собі??Прийшли по тампони