Дід
Читач
- Дописи
- 59607
- Рішення
- 3
- Реакції
- 139198
- Бали
- 9540
Дід не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
?Насолода для вухШото в тебе такий гарний настрій шо аж гидко![]()
?Шо ми зуби сушим?
?Насолода для вух

Та а шо дєлать ... рву животіну?Шо ми зуби сушим?

От работягиБоже боже
Падьеем![]()
трішки проспалиВсім привіт, скоро будуть сосульки ? ??трішки проспали
Доброго ранку ?
Гарного дня
?Де?Всім привіт, скоро будуть сосульки ? ??

Я тут, всі інші певно сніг жовтий продають ??я ніби сама з собою говорю
Працюють бджілки?
бжж бжж бжжжПрацюють бджілки?

?По звуку ніби джмільбжж бжж бжжж![]()
Та ще ж тільки випав, не повинні б іспоганитьЯ тут, всі інші певно сніг жовтий продають ?
Звберіть від нас дощУ нас ще вчора також йшов дощ, а сьогодні уже засипало, буде?і у вас скоро буде.Як настрій?Звберіть від нас дощ
Вийшла на 5 хвилин в магазин - прийшла як курка
хоть трутнем не назвили, и на том спасибо?По звуку ніби джміль

меняю снег на дождьЗвберіть від нас дощ![]()

?Можна ще все виправитихоть трутнем не назвили, и на том спасибо![]()
А я все на мандарини ?меняю снег на дождь![]()
Навряд чи..до кінця тижня стоїть+ 12У нас ще вчора також йшов дощ, а сьогодні уже засипало, буде?і у вас скоро буде.Як настрій?
Зараз якщо фото скачаю покажу..там не тільки йолкаНу яке святкування коли війна йде, я й не рада тим гірляндамНавряд чи..до кінця тижня стоїть+ 12
Та який там настрій.. гівно..У нас навіть не відчувається, що новий рік скоро...ні єдиного натяку, ніде ніщо не продається новорічне.. Правда йолку кончену намагаються встановитиЗараз якщо фото скачаю покажу..там не тільки йолка
.
Нічо не знаю...шубу і олів'є я приготую обов'язково, навіть якщо мені прийдеться потім на картоплі сидіти..ну і мандарини...по ціні літака.Ну яке святкування коли війна йде, я й не рада тим гірляндам