Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
Та нє... неадеквати просто ??
Інші величезні райони з багатоповерхівками повирубували а освітлення дали на парки, сквери, дороги ... шото я думаю шо хтось головного енергентика підсторожить біля будинку за таке )))

Ранавата :sarcastic: :blum1:

Я канєшна діка ізвіняюсь:mosking:... мені аж нєловко... в нас нині навіть фонарі вуличного освітлення повключали ... вже й забув як виглядає освітлене місто :sarcastic:
Дід мовчи?бо придушу

Ооо,вот підтвердження моєї ? :sarcastic:
IMG_20221209_202108.webp

Дід мовчи?бо придушу
Дик а я шо... вон вдень був на одному з наших ринків, то там взагалі ледве не концерт був... здоровенні колонки, живі музикі і три оленя в синіх камзолах якись пісні волали що на пару кварталів чути було... мда... я не знаю як народ їм не навішав. Якраз час для співів і веселощів бл.
Ооо,вот підтвердження моєї ? :sarcastic:
IMG_20221209_202108.jpg
Возвишенія ... ти шо :грудь:наростила шолі ??:sarcastic::mosking::mosking:

Дик а я шо... вон вдень був на одному з наших ринків, то там взагалі ледве не концерт був... здоровенні колонки, живі музикі і три оленя в синіх камзолах якись пісні волали що на пару кварталів чути було... мда... я не знаю як народ їм не навішав. Якраз час для співів і веселощів бл.

Бозя не обділила))) :pleasantry:

Я завтра поскаржусь на 1545, що саме ринок у діда всю енергію мою забирає :beee:
Може мезотерапія? зморшки ховає?

Назад
Угорі