Prostomariia
Only read
- Дописи
- 19596
- Реакції
- 42697
- Бали
- 3765
Prostomariia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
? Драсті![]()
Не без добрых людей мир еще![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
? Драсті![]()
Не без добрых людей мир еще![]()
НемаХочеш мінімальну пенсію там знайти????

Добрый день? Драсті
Нема
От ур*ди ці ПФУ скажи![]()
не знаю хто вони, бо мені до пенсії ще маслати і маслатиТи працюєш?не знаю хто вони, бо мені до пенсії ще маслати і маслати
?Шо за ?? Я зла не добра?Добрый день??
Ти працюєш?
Чи в ковдрах замотана??
замотанаНужно быть добрее?Шо за ?? Я зла не добра?
замотана

Нужно быть добрее![]()
Нужно быть добрее![]()

Я тебя запомнил
Я тебя запомнил![]()
так, я та, яку легко втратити і не можливо забути?? ну хіба як склєроз то тоді і забути можна ?Ну ти ж календарик з жіночками не вислала шоб позаду в кабіні приліпить і релаксуватиFox ep tvoy, шо там по відам?? Поля та ліса, чи є шо цікаве?

Господи ? точно, чи ж є ще такі?чи то тільки в твоїй молодості були??Ну ти ж календарик з жіночками не вислала шоб позаду в кабіні приліпить і релаксувати![]()
Зим вчера приходил?так, я та, яку легко втратити і не можливо забути?? ну хіба як склєроз то тоді і забути можна ?
Fox ep tvoy, шо там по відам?? Поля та ліса, чи є шо цікаве?
А могла бы быть мисс декабрьНу ти ж календарик з жіночками не вислала шоб позаду в кабіні приліпить і релаксувати![]()

?Шото не видно, рижої моськи?Зим вчера приходил?
![]()
А могла бы быть мисс декабрь![]()
А могла бы быть мисс декабрь![]()

Я у мамки фотограф?Шото не видно, рижої моськи?
![]()

А над місцем водія бахраму чого обірвав?Заважає чи ,,рижого сонця,,не видно??Я у мамки фотограф![]()
![]()
Закрывает красотуА над місцем водія бахраму чого обірвав?Заважає чи ,,рижого сонця,,не видно??
? Боже, розглядає якА над місцем водія бахраму чого обірвав?Заважає чи ,,рижого сонця,,не видно??