Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
?Ви просто создані друг для друга
Я не генерал, але так само про це думав :D. Вміє пельмені робити, висока, мягенька, довгі волосся, рано встає.
Ще якби на пару місяців до Польщі поїхала на заробітки, а звідти до Португалії чи Італії - Можно брати. Працьовиту:cool:

Я не генерал, але так само про це думав :D. Вміє пельмені робити, висока, мягенька, довгі волосся, рано встає.
Ще якби на пару місяців до Польщі поїхала на заробітки, а звідти до Португалії чи Італії - Можно брати. Працьовиту:cool:
Є одна проблемка ? ти їй такий красень не потрібен?

Є одна проблемка ? ти їй такий красень не потрібен?
Так, не генерал :confused:. А їй саме людина зі званням підійде. З такою панночкою слюсару без шансів :yes2:. Тому на заробітки трябо гнати пташку :жена:

Так, не генерал :confused:. А їй саме людина зі званням підійде. З такою панночкою слюсару без шансів :yes2:. Тому на заробітки трябо гнати пташку :жена:
Ти диви,бо я як погоню,то й дорогу додому забудеш)?
Я создана для любві)))А не панам жопи підтирать))

Чорнобривка :медсестра:підйом:clapping:. Чим раніше встанеш тим більше зробиш і заробиш:p. На працю :жена:
Я раждена для любові, в душе агонь а в руках мімоза?
Окальцованна :mamba:зо дві години можеш полежати з котом :lazy::lazy:. Маєш доброго Храпуна :bb:, бо ще не жене в Європу заробляти.
FB_IMG_1672665260893.jpg

Чого в тебе всі мають бути голі і голодні?
Алмазік :очки:час вдіватися і поїсти, бо йтимеш до праці :D. На роботу візьми цукерки або шоколадку :cool:
Доброго :dryd: Протестанка :злая:. Тобі завдання взяти валюту окупантів і порвати отой огидний папірець, потім спалити :cool:. Дві фотки - порванний рубль і спалений.
Щоб знати, що ти наша :to_keep_order:

Останнє редагування:
Назад
Угорі