Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 246K
Ксенія, треба тебе вже заміж віддати🙄
Вона котами обложилася вже фсьо... це голову мить, ноги брить. Роботи не початий край. Я вже звав кудись, так думає... поки надумає то я вже буду шведською ходьбою займатися.

Вона котами обложилася вже фсьо... це голову мить, ноги брить. Роботи не початий край. Я вже звав кудись, так думає... поки надумає то я вже буду шведською ходьбою займатися.
Ви що не знаєте, що жінці треба трохи піч покулупати..... так що звіть і нарешті може здасться!🙄

1000000785.webp

Блудник, Прочитала свій опис - грязнуля з волохатими ногами і так тебе шкода стало. На форумі багато красивих і доглянутих дівчат і жіночок. Так що не витрачай на таке чучелко, як я свій час.
IMG_20240811_152710.webp

Блудник, Прочитала свій опис - грязнуля з волохатими ногами і так тебе шкода стало. На форумі багато красивих і доглянутих дівчат і жіночок. Так що не витрачай на таке чучелко, як я свій час.
Переглянути вкладення 164180
Я подумаю...

Переглянути вкладення 164180
А ти його бачила?🙄
І хто це в нас так себе не любить?

Назад
Угорі