Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 246K
Явно що не моє діло ,але скільки будеш закривати ?

Так а деж таку знайти ,щоб подавала ,патрони :secret: 👀
Треба місця знати 🤭 ,то тоді і турнікет навчиться накладати,на всяк випадок,а не тільки патрони)

Так а деж таку знайти ,щоб подавала ,патрони :secret: 👀
Песню вспомнил очень классную.

Опейда, Судима Нас весна не там зустріла

«Ти стріляв із скоростріла, я набої подавала» — слова из неё)

За кредити сина?, вже не скільки, бо в нього змінилася тактика, нічого не брав, все пофіг, коли в 2020 хотів піди з дому і т.д, а ще була жива моя мама, для неї це був би кінець, а так і відчима майже 2 місяца тому не стало,який його з маличку виростив,і все для нього робив, а син цим користувався наповну, тому хай син вирішує сам, що йому треба...

За кредити сина?, вже не скільки, бо в нього змінилася тактика, нічого не брав, все пофіг, коли в 2020 хотів піди з дому і т.д, а ще була жива моя мама, для неї це був би кінець, а так і відчима майже 2 місяца тому не стало,який його з маличку виростив,і все для нього робив, а син цим користувався наповну, тому хай син вирішує сам, що йому треба...
Как знать, может это даст ему неплохой толчок в развитии — эта самостоятельность 🤔

Халепа ,от чесно ,Ви всі з ним панькались ,а треба було пИ#дити ремінякою ,не ображайся

Халепа ,от чесно ,Ви всі з ним панькались ,а треба було пИ#дити ремінякою ,не ображайся
Ох Тони, ремень не всегда помогает. А вот когда остаёшься сам со своими проблемами — очень мозги прочищает)

1731261923074.webp

Ох Тони, ремень не всегда помогает. А вот когда остаёшься сам со своими проблемами — очень мозги прочищает)
Повумнічав ? Виховання дітей то ... Я не стверджую що мої не влізуть в те лайно ,але пісдюлей вигрібуть по самі помідори

Повумнічав ? Виховання дітей то ... Я не стверджую що мої не влізуть в те лайно ,але пісдюлей вигрібуть по самі помідори
А я и не говорю что ремень не помогает, просто не всегда)

[POSTS=250]Дітей?))
Дітям, яким під 30 вже ні ремінь ні "проповіді" не допоможуть.
Як написали вище - сам хай вигрібає і вчиться відповідати за свої вчинки. Бо з під мамчиної спідниці ніколи не вилізе.
Там комфортно.[/POSTS]

Назад
Угорі