Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 247K
Звісно що не стане ,бо Він імміграт ,третя особа ))))
Ну щасливі люди, на мою думку, як би не було, в багатьох речах бачуть добре,гарне, світле.....і надіються на краще!!!!Стараються і йдуть до цього....
А тут ,жізнь - боль,,

zillja-pyvo-hrope.jpg
Та вже ,старий наворожив )))
Ну щасливі люди, на мою думку, як би не було, в багатьох речах бачуть добре,гарне, світле.....і надіються на краще!!!!Стараються і йдуть до цього....
А тут ,жізнь - боль,,
Ну ,таке ,я з Вами згоден ,але з ним ні ,я чомусь був іншої думки про нього ,але прочитавши сьогодні про друго сортних дітей ,піснец ,і знову із за океану видніше ....

Та вже ,старий наворожив )))

Ну ,таке ,я з Вами згоден ,але з ним ні ,я чомусь був іншої думки про нього ,але прочитавши сьогодні про друго сортних дітей ,піснец ,і знову із за океану видніше ....
Діти - це диво людства!!!!!
І хтось його може не мати....або не заслуговувати на нього.
А в кого воно є, ніколи так не скаже.

Діти - це диво людства!!!!!
І хтось його може не мати....або не заслуговувати на нього.
А в кого воно є, ніколи так не скаже.
Так ,про це можна довго розмовляти ,але коли він їх не мав ,то ...

👀
Чого ти мене нині весь день відлякуєш :rolleyes:
А тепер згадай ....ми всі ж були дітьми!!! Ми всі по своєму унікальні і цікаві....бувають винятки.🙄 І життя складається так, що винятки покидають гарні землі!!!! 🤭

А тепер згадай ....ми всі ж були дітьми!!! Ми всі по своєму унікальні і цікаві....бувають винятки.🙄
Котейка ну от про що ти чи кому ти щось хочеш говорити... ти ж прекрасно знаєш і все бачиш.
Не дурно ж тебе мудрою називають... не вартує то напружень чи пояснень. Нема там кому.
Мені чогось згадався відразу цей сусідський наш хлопчих з відхиленнями... ти ж бачила і знаєш про що я говорю.
Як тато з ним постійно з нами їздить... і він його любить ще сильніше мабуть за інших дітей своїх... бо він не хворий чи "второсортний"
Він для них з дружиною - унікальний, бажаний і самий самий... і поx на гроші чи ще щось... крч, ти мене зрозуміла про що я.
І життя складається так, що винятки покидають гарні землі!!!! 🤭
:saint::saint::saint:

Назад
Угорі