DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42967
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88722
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ну якщо люди одружуються, значить є?
а які переваги, в женітьбі?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну якщо люди одружуються, значить є?
Не трогай мій суржикЄ два варіанти :
1. Наженемо ( пишеться разом і помилка в першому слові )
2. Не поженимо... ну тут дві помилки... нема в українській мові словосполучення того що ти написала
Ну і
Я нічого не роблю.3. Ніяк не попустить з женячками досі? Що тобі люди поганого зробили...
Ок.Не трогай мій суржик
Всі відьми перед тим як їх палили таке казали.Я нічого не роблю.
Все само стається.Вони навіть самі цього не очікують.
Аргументована і дуже зрозуміла відповідь ?Ну якщо люди одружуються, значить є?
Добре,що я живу в інші часи.?Всі відьми перед тим як їх палили таке казали.
А навіщо доказувати скептикам.Аргументована і дуже зрозуміла відповідь ?
Ну так. Добре що зараз не спалюють.Добре,що я живу в інші часи.?
А навіщо женити скептиків ?А навіщо доказувати скептикам.
По мнению Гугла такие:
Ага особенно на пацанов финансовое благополучие оказывает благотворное влияние? автор под пистолетом шоль статью писал???По мнению Гугла такие:![]()
А так то хз)) Разве что есть на кого ночью ноги положить))

Ху из колайдер?![]()
Діду, я біля колайдера добу буду
то Дід розуміє, я в лабораторії на роботіХу из колайдер?
Бляха, як воно вже заїпало.. кожен ранок починається з баклажок води, які треба притягти..Вже якоюсь потаскухою себе відчуваю![]()
Ну..хто що таскає..хто мужиків хто водуто Дід розуміє, я в лабораторії на роботі
Таню, то не так, ти слово потаскуха, розумієш
А шо то за прилад? Що ним роблять?Таня?ти шо не можеш орків чимось на кормить?)Пиво вона п'є ??а я на море хочу ?Дєлайте там шота))Ну..хто що таскає..хто мужиків хто водуА шо то за прилад? Що ним роблять?
Вчора Вовка мій тягне воду а якийсь чмоня( видимо з нових) питає" а что води нєт?" .Ну він каже: питної нема..а я кажу: тююю тре було сказати: пєйтє с крана)) Може б всрався і додому поїхавТаня?ти шо не можеш орків чимось на кормить?)Пиво вона п'є ??а я на море хочу ?Дєлайте там шота))
Море закрите у нас...спектральний аналіз кольорових металівНу..хто що таскає..хто мужиків хто водуА шо то за прилад? Що ним роблять?
спектральний аналіз кольорових металів

ПротестанткаДоброго ранку!
Свобода в мене вихідні продовжуються, тому ???Кожаний баблішка підкинув , сказав можна бухати
![]()
будеш пити пиво, цицьки збільшаться