Знакомство,,forever,, - 2

• Автор теми Автор теми DIVULYA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 13K
  • Перегляди Перегляди 248K
Ты бабку опять в ломбард шоли сдал :rolleyes::oops:
Делась где-то :pardon:
Не могла не написать. Пусть киевляне на ёлку идут смотрят. Или ёлка или свет
Если б не было елки то был бы свет??‍♂️ Иногда лучше не писать.

Не могла не написать. Пусть киевляне на ёлку идут смотрят. Или ёлка или свет
"Главная елка Киева в этом году не будет потреблять электроэнергию вовсе. Как сообщили в Yasno, споры по установлению новогодней красавицы закончились. По решению местных властей, елка будет без иллюминации, поэтому она не даст никакой нагрузки на электросистему. Энергетики поддерживают такую идею. Таким образом, дети и взрослые получат праздник, который враг не имеет права забирать у нас " ©

До чого тут київляне? :oops::rolleyes:

Делась где-то :pardon:

Если б не было елки то был бы свет??‍♂️ Иногда лучше не писать.
Да причем тут ёлка. Там киевлян осталось коренных 1 проц . Тут каждый день хожу на похороны ребят хороним- знакомых, одноклассников а им свет дай, ёлку засвети, воду дай, комендантское время на новый год отмени, метро запусти.
"Главная елка Киева в этом году не будет потреблять электроэнергию вовсе. Как сообщили в Yasno, споры по установлению новогодней красавицы закончились. По решению местных властей, елка будет без иллюминации, поэтому она не даст никакой нагрузки на электросистему. Энергетики поддерживают такую идею. Таким образом, дети и взрослые получат праздник, который враг не имеет права забирать у нас " ©

До чого тут київляне? :oops::rolleyes:
Да вчера же горела яркими огнями

Да причем тут ёлка. Там киевлян осталось коренных 1 проц . Тут каждый день хожу на похороны ребят хороним- знакомых, одноклассников а им свет дай, ёлку засвети, воду дай, комендантское время на новый год отмени, метро запусти.

Ну так устроен мир(( от того что люди будут сидеть без воды,света,метро и горевать,меньше пацанов гибнуть не будет. Да и привыкают люди ко всему,к войне в том числе,поэтому и так

Можливо підключена до автономного живлення.
Цьогорічна ялинка, наскільки я читав, облаштовується виключно за кошти приватного бізнесу. Не бюджетні.
Я це в контексті того, що нехай ті ує6ани за порєбріком бачать що ми не впали духом. Я ніколи не тримався загальноприйнятих лейблів чи стереотипів, проте в цьому моя думка збігається на 150% : ліпше без світла але без них...
Ну і звісно зараз не до гучних святкувань чи плясок з концертами... але маленький відносно символ незламності духу буде тільки на користь.

Ну так устроен мир(( от того что люди будут сидеть без воды,света,метро и горевать,меньше пацанов гибнуть не будет. Да и привыкают люди ко всему,к войне в том числе,поэтому и так
Мы тоже в области сидим без света и воды по 8 часов в день и привыкнуть к гробам нельзя

Хай живе Україна!
ukraine.gif

Мы тоже в области сидим без света и воды по 8 часов в день и привыкнуть к гробам нельзя
Звичайно до такого звикнути не можливо.В країні війна.

Взагалі не добрий день :mad:Мій калхоз...
.

Вкладення

• IMG_20221220_095200.webp
    IMG_20221220_095200.webp
    78 Кб · Перегляди: 28
  • IMG_20221220_100223.webp
    IMG_20221220_100223.webp
    8.9 Кб · Перегляди: 26
  • IMG_20221220_100741.webp
    IMG_20221220_100741.webp
    26.6 Кб · Перегляди: 28
  • IMG_20221220_164847_879.webp
    IMG_20221220_164847_879.webp
    65.8 Кб · Перегляди: 28
  • IMG_20221220_095023.webp
    IMG_20221220_095023.webp
    90.3 Кб · Перегляди: 28
Як діти?Вікна цілі в тебе?
В мене цілі.. тільки шатало дуже і на балконі мішок з картоплею хвилею перекинуло))Я давно такого жаху не відчувала..коли воно свистить над будинком і ти тільки чекаєш КУДИ?? І безперервно молишся..той свист мін ніколи не забути... Позавчора теж було, без світла сиділи в підстанцію хуйнуло..а сьогодні просто між домами...Мені дуже страшно...
Позавчора у місті в будинок 6 раз. Шість!!! В один будинок!!!

В мене цілі.. тільки шатало дуже і на балконі мішок з картоплею хвилею перекинуло))Я давно такого жаху не відчувала..коли воно свистить над будинком і ти тільки чекаєш КУДИ?? І безперервно молишся..той свист мін ніколи не забути... Позавчора теж було, без світла сиділи в підстанцію хуйнуло..а сьогодні просто між домами...Мені дуже страшно...
Що тут скажеш, тримайся, ховайся?

Ти хоч від вікон уяпуй і від несучих стін подалі коли обстріли

Назад
Угорі