Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не умею. Могу только пельмени в кипящую воду броситьПельмені ліпити і торт Наполеон вмієш готувати![]()
ВНе умею. Могу только пельмени в кипящую воду бросить
чись поки молода
. Песика чи кіцю маєш Есть и пёсик и кошкаВчись поки молода
. Песика чи кіцю маєш
![]()
Ага)І круасани з заварним кремом робить щодня на сніданок)???Пельмені ліпити і торт Наполеон вмієш готувати![]()
Працювати в Польщу коли поїдешЕсть и пёсик и кошка
Зачем мне в Польшу ехать, мне и здесь пока нормПрацювати в Польщу коли поїдешчи лінива
![]()
На сніданок можно і каву, 3 яйця сир,масло хліб, і апельсинАга)І круасани з заварним кремом робить щодня на сніданок)???
Коли ти вже нажрешся)?
Ряха не трісне?)?На сніданок можно і каву, 3 яйця сир,масло хліб, і апельсин
На шпагат вмієш вставатиЗачем мне в Польшу ехать, мне и здесь пока норм
Не скажу. Зачем спрашиваешь. Работу стриптезерши предлагаешьНа шпагат вмієш вставати![]()
Не скажу. Зачем спрашиваешь. Работу стриптезерши предлагаешь
СтуденткаЯ девушка. До тетки мне ещё далеко
. Вчитися
Замуж не собираюсь, про корову не поняла. Если про животное, то нету . Я не студентказвучить заманчиво?.
Якщо Пельмені не вмієш ліпити і торт Наполеон не робила. Значить замуж не збираєшся і веганка, або маєш корову свою.
Студенткаото оно що
. Вчитися
![]()
Добре ДжусіЗамуж не собираюсь, про корову не поняла. Если про животное, то нету . Я не студентка
,гарного тобі настрою
И тебе хорошего настроенияДобре Джусі,гарного тобі настрою
![]()

І дасвіданія))Хеллоу амиги![]()

Ты себе жену ищешь. Вопросы у тебя то про пельмени, то про торт. Почему именно Наполеон, есть же множество других вкусных тортовДобре Джусі,гарного тобі настрою
![]()
ХеллоуХеллоу амиги![]()
Він просто любить по жрать?Ты себе жену ищешь. Вопросы у тебя то про пельмени, то про торт. Почему именно Наполеон, есть же множество других вкусных тортов
Ни капли уваженияІ дасвіданія))![]()