Злив $300k на крипті. 20 років лудоманії.

• Автор теми Автор теми Jean-Paul Sartre
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 537

Jean-Paul Sartre

Форумчанин
Дописи
283
Реакції
439
Бали
443
Jean-Paul Sartre не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Гайз, це просто канонічна історія лудомана, я мушу цим поділитись і створити окрему тему.

Хлопець злив $300k, наскільки я зрозумів, за менш ніж за рік в періоді 2023-2024 на крипті.

Зараз в боргах на 12 млн грн.

Не буду все пересказувати -- дивіться 👇

Гайз, це просто канонічна історія лудомана, я мушу цим поділитись і створити окрему тему.

Хлопець злив $300k, наскільки я зрозумів, за менш ніж за рік в періоді 2023-2024 на крипті.

Приємний хлопець, вчора якраз переглянув це відео, підписався на інсту, побачимо, як його життя далі піде

Подвійне життя помічника судді.... Епічно

Подвійне життя помічника судді.... Епічно
В цьому і проблема лудоманії, вона може брати не в залежності від того, хто ти по житті. Коли людина рухається по житті, їй стає скучно і тут уже починаються проблеми

В цьому і проблема лудоманії, вона може брати не в залежності від того, хто ти по житті. Коли людина рухається по житті, їй стає скучно і тут уже починаються проблеми
Тільки таймкоди глянула, все відео дивитись не осилю) я вже застара для розуміння таких історій

Тільки таймкоди глянула, все відео дивитись не осилю) я вже застара для розуміння таких історій
Там доволі цікаве інтервʼю, для розуміння ситуації, можна переглянути, в Україні мало такого контенту, но дивлячись на тенденцію, скоро зміниться

Спасибо, посмотрел. Парень такие суммы проигрывал, что у меня аж уши завяли от услышанного

Ничего нового. Таких видео ого-го.

В цілому як історія цікаво, але сенс цих відео на нулі, в плані боротьби з лудкою

Назад
Угорі