Зломи систему - подай в суд на мфо!

• Автор теми Автор теми Ptashechka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 407
Ви працівник мфо, так? 😄 не переживайте, ми лише за тіло судитемося))
‎Я не переживаю, як працівник МФО, я тільки за)) Ви подавайте, буде цікаво поспостерігати, як Ви доведете, що маєте віддати тільки тіло, після того, як своїм позовом визнаєте укладення договору і отримання кредитних коштів.
‎Навіть, якщо зможете довести, що конкретне МФО Вам погрожувало, робило непристойні колажі і тероризувало оточення це не підстава не виконувати умови договору, з якими Ви погодились уклавши договір.
ви теж можете подати в суд на мфо на підставі:
А можете підтвердити це твердження-заклик хоча б декількома прикладами подібних успішних справ з єдрср?
Так мова не за кредит, а за Коллажи нецензурного содержания, наклепи, обзвін сусідів. Тобто, порушення Конституції України, стаття про честь і гідність людини 😉
‎Не підкажете, як будете доводити? Суду потрібні докази, достатні і належні, Ваших слів не достатньо, скрінів і незрозуміло як і коли зроблених записів розмов також.

‎І що Вам дасть це доведення, про що проситимете суд, щоб МФО вибачилось?

‎Я не переживаю, як працівник МФО, я тільки за)) Ви подавайте, буде цікаво поспостерігати, як Ви доведете, що маєте віддати тільки тіло, після того, як своїм позовом визнаєте укладення договору і отримання кредитних коштів.
‎Навіть, якщо зможете довести, що конкретне МФО Вам погрожувало, робило непристойні колажі і тероризувало оточення це не підстава не виконувати умови договору, з якими Ви погодились уклавши договір.

А можете підтвердити це твердження-заклик хоча б декількома прикладами подібних успішних справ з єдрср?

‎Не підкажете, як будете доводити? Суду потрібні докази, достатні і належні, Ваших слів не достатньо, скрінів і незрозуміло як і коли зроблених записів розмов також.

‎І що Вам дасть це доведення, про що проситимете суд, щоб МФО вибачилось?
Ото ви злякалися, аж ціле полотно настрочили 😄

Ото ви злякалися, аж ціле полотно настрочили 😄
Та ні, все правильно написали, якщо йдете до суду, то погоджуєтесь з договором і все що в ньому прописано штрафи, відсотки і комісії в тому числі. За інше їх чіпати не будуть, бо по всьому іншому треба в нбу

Та ні, все правильно написали, якщо йдете до суду, то погоджуєтесь з договором і все що в ньому прописано штрафи, відсотки і комісії в тому числі. За інше їх чіпати не будуть, бо по всьому іншому треба в нбу
В договорі немає контактних осіб. За яким пунктом вони їх обдзвонюють?
Штрафи і пені згідно договору не нараховуються. Але в особистому кабінеті вони є. Як так?

Навіть, якщо зможете довести, що конкретне МФО Вам погрожувало, робило непристойні колажі і тероризувало оточення
Интересно, каким же образом?)
це не підстава не виконувати умови договору, з якими Ви погодились уклавши договір.
Вот-вот!
Где-то я уже это слышал. А, году так в 2018-2019, когда рьяно рвался подавать во все суды мира на МФО. Даже в ЕСПЧ.
Благо, добрые люди, Mercato®, например, отговорили))
В договорі немає контактних осіб. За яким пунктом вони їх обдзвонюють?
Штрафи і пені згідно договору не нараховуються. Але в особистому кабінеті вони є. Як так?
Так то может бывший или подруга из прошлого нехорошая звонит и всякую ересь несёт. Вот докажите, пожалуйста , мне, что это звонят МФО. Своего рода репетиция перед подачей иска в суд на МФО, не более.

Штрафи і пені згідно договору не нараховуються
200 грн суд спишет вам. Это штраф и меня. А комиссию 20% и %% в размере примерно так 150000 с тела 29500 - оставит, ведь вы согласились с условиями договора.

Двигаюсь по карьерной лестнице))) тока еще не разобралась в какую сторону))
Та по наклонной. Все, по ухабам под откос понесло... Так сказать, вышла на кривую дорожку...

Я вже вся тремчу)) так Ви будете подавати чи тільки інших закликаєте?
На вас я вже подала. У вас є 30 днів щоб погодити мені реструктуризацію на 6 міс зі списанням нарахованих %

На вас я вже подала. У вас є 30 днів щоб погодити мені реструктуризацію на 6 міс зі списанням нарахованих %
Та шо я Вам зробила? Ці руки не ображали нічию честь та гідність))

Скорпионов абажаць!

Вот-вот!
Где-то я уже это слышал. А, году так в 2018-2019, когда рьяно рвался подавать во все суды мира на МФО. Даже в ЕСПЧ.
Благо, добрые люди, @Mercato®, например, отговорили))
Где-то примерно в это же время я конспектировала его вебинары)) а теперь вот, працивнык мфо, это Меркатор во всем виноват, еси шо))

Скорпионов абажаць!
:добряче::підмігую:

Где-то примерно в это же время я конспектировала его вебинары)) а теперь вот, працивнык мфо, это Меркатор во всем виноват, еси шо))
Вот мы и докопались до истины! Ну, все... Нет Серёге прощения)

Та шо я Вам зробила? Ці руки не ображали нічию честь та гідність))

Скорпионов абажаць!

А якщо не секрет, яка у Вас посада? Я не питаю за те яке мфо і т.д, просто цікаво яка посада

Назад
Угорі