Зізнання на роботі

• Автор теми Автор теми ПАННОЧКА
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 827
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ПАННОЧКА

НЕСКОРЕНА
✩ Premium ✩
Дописи
15598
Реакції
35919
Бали
7065
ПАННОЧКА не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ще вчора мала описати подію,яка сталась на роботі. Але пізно приїхала і заснула
В нас кожен день проводяться збори. Майстер повідомляє інформацію про роботу
Так як в мене є фінХ та мікрокредит (кошти брались на відділенні),вони розклеюють фоткі боржника. Я пішла навипередки подіям.
Після настанов майстра,я попросила колег залишитись,і сказала
Всі ви знаєте ,що в мене хвороблива дитина. Взяла кредит,протермінувала виплату 1 тиждень. Після отримання заробітної,плати його проплатила через термінал. В ньому закінчилась бумага,бо чек не видав. Доказів немає. За той час Нарахували штраф,пеню+відсоток до тіла. Платити я їм не буду. Вони будуть фоткі мої клеїти біля роботи. Прошу Вас при виявленні фоток їх здерли. Мені не приємно,що з мене зробили боржника. ....
Після того почали до мене підходити люди розпитувались дослівно. Двоє моїх колег відмовились від кредитів. Через тиждень в нас відпустка. Багато людей будуть брати та кредити.

:good:
Ще вчора мала описати подію,яка сталась на роботі. Але пізно приїхала і заснула
В нас кожен день проводяться збори. Майстер повідомляє інформацію про роботу
Так як в мене є фінХ та мікрокредит (кошти брались на відділенні),вони розклеюють фоткі боржника. Я пішла навипередки подіям.
Після настанов майстра,я попросила колег залишитись,і сказала
Всі ви знаєте ,що в мене хвороблива дитина. Взяла кредит,протермінувала виплату 1 тиждень. Після отримання заробітної,плати його проплатила через термінал. В ньому закінчилась бумага,бо чек не видав. Доказів немає. За той час Нарахували штраф,пеню+відсоток до тіла. Платити я їм не буду. Вони будуть фоткі мої клеїти біля роботи. Прошу Вас при виявленні фоток їх здерли. Мені не приємно,що з мене зробили боржника. ....
Після того почали до мене підходити люди розпитувались дослівно. Двоє моїх колег відмовились від кредитів. Через тиждень в нас відпустка. Багато людей будуть брати та кредити.
Вы большая умничка, что обо всем признались

Просто я, Вы молодец,что так сделали.
Я тож на работе пояснил всем,приятно было получить потдержку.
Еще один рычаг воздействия на меня,со стороны мфо,не работает,с тех пор.

Дякую,але це тільки на моїй робочій лінії знають про це. А на виробництві до 6000 людей. Всім не поясниш. Я вже створювала тему, щоб надіслали мені листівки ,але ніхто не відкликнувся. Шкода
Я не маю часу цим з займатися,бо працюю по дві зміни. Та й не маю досвіду .

Просто я, так чего вам тогда переживать за всех остальных? Поди, они вас и в лицо-то не каждый видел.

Просто я, я считаю, что своим поступком вы не только себе помогли. Теперь по крайней мере на вашей линии, если у кого-то случится подобная ситуация, люди не подадутсяч на пролонгациях.

Дякую,але це тільки на моїй робочій лінії знають про це. А на виробництві до 6000 людей. Всім не поясниш. Я вже створювала тему, щоб надіслали мені листівки ,але ніхто не відкликнувся. Шкода
Я не маю часу цим з займатися,бо працюю по дві зміни. Та й не маю досвіду .
Вы уже заработали авторитет в коллективе, а если Вы и раньше были добропорядочным сотрудником, то Вас будут защищать и поддерживать!

Просто я, я считаю, что своим поступком вы не только себе помогли. Теперь по крайней мере на вашей линии, если у кого-то случится подобная ситуация, люди не подадутсяч на пролонгациях.
Та двоє відмовились брати кредити у ШГ.
----Перетерпіти можна,тим більше скоро відпускні заплатять. Да,влізла ти ,шкода. Треба було сказати що не маєш грошей, скинулися б.
Не змогла
Вы уже заработали авторитет в коллективе, а если Вы и раньше были добропорядочным сотрудником, то Вас будут защищать и поддерживать!
Саме так,жалоби не було,

Просто я, распрядитесь деньгами разумно, как сердце подсказывает. Отпускные вообще выдают, если разобраться на отдых и оздоровление после тяжелых трудовых будней:beach:

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі