Жизнь без мфо

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я это имела в виду

Смотрела сегодня видео,где первый рейд на кол центр швыдко гроши ссделали,там одна была мымра что у меня просто руки зачесались от ее просто вида
Я не знаю что должно было так повлиять на их психику что они такой бред несут когда звонят

Кто-то размышлял, как бы сложилась ваша жизнь,если бы вы тогда не взяли займ и не брали на продление /закрытие?
Доволі цікаве питання... Ви змусили мене добряче задуматись, але мої висновки мене зовсім не втішили- читаю тут про квартири, освіти, бізнеси і все більше розчаровуюсь у власних амбіціях...
Я, скоріше за все, і не мала б нічого більшого, чим у мене є наразі... Ну, можливо, було б декілька лишнішніх платтячок, які, якщо добре подумати, мені і не потрібні... Або ще б на якісь дурниці витратила...
Справа в тому, що з власних коштів, на МФО я потратила приблизно 60 тисяч (можливо і більше, але не хочу себе лишній раз засмучувати, нехай буде 60. ), все інше- це були нові займи, які я брала на пролонгації... Вони не враховуються, бо мені їх не жалко-гроші МФО, які я їм же повертала))) Мені вистачило розуму ні в кого не позичати і, відносно, вчасно зупинитися з пролонгаціями, я їх робила приблизно 6 місяців, хоча послугами мікрокредитування користувалась і раніше, але відразу закривала...
От, якось так...)))
Але, зважаючи на те, що мій оптимізм непереборний, навіть у цій ситуації я бачу багато плюсів. Завдячуючи діяльності МФО, моя стресостійкість досягла свого апогею!) Я сама дивуюсь своїй витримці, силі волі і сміливості. Мене приємно вразили мої рідні- я їм дуже вдячна за підтримку і розуміння.) І взагалі, ця ситуація змусила багато чого переоцінити, замислитись над своїми вчинками- достойний, хоча і достатньо жорстокий урок... І саме головне, якби не МФО, я б не була тут!!! Не познайомилася б зі стількома хорошими людьми, не відчула б себе частинкою цього форуму...))) Для мене тут уже всі стали рідними і я не уявляю , що б я без вас робила. Моє життя не було б наповнене таким сенсом! Дякую вам усім!)

Рано или поздно мы все оказались в тупике,уже в просрочке от 2 месяцев... почти спокойна)))Даже рада,что получились проблемы с работой и что не смогла оплачивать.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі